{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Võib-olla tunned sa sellel nädalal, et sul pole nii palju tegevusvabadust, kui sa tahaksid ja et praegune olukord mõjub ...

 


 

Võib-olla tunned sa sellel nädalal, et sul pole nii palju tegevusvabadust, kui sa tahaksid ja et praegune olukord mõjub sulle lämmatavalt. 6. aprilli täiskuu paneb sind oma elu üle rohkem järele mõtlema, võib juhtuda, et sa teed ühele suhtele lõpu. Marss on Vähi märgis, muutes sind emotsionaalsemaks. 


Armastus ja kohtumised

Mis puutub armastusse, siis pole sul ilmselt kurtmiseks põhjust. Need, kelle suhe ei ole hea, otsustavad teha oma suhtele lõpu. Teised aga leiavad mooduse, kuidas tuua oma ellu natuke rohkem rõõmu ja vaheldust. Kui sa oled vallaline, peaksid sa kohtuma uute inimestega, üks neist avaldab sulle eriti muljet, tõenäoliselt on ta sündinud Vähi tähtkujus. 

 

 


Raha ja töö

Suur rahaõnn naeratab sulle sellel nädalal, paljud teist saavad raha juurde. Ka töö juures peaks kõik hästi minema, võib juhtuda, et sa saad ühe hea uudise. 


Tervis

Sa oled natuke närvilisem aga suudad end kontrollida. Tervise pärast pole sul muretseda vaja. 


Pere ja sõbrad

Sul on tunne, et aastad lähevad aga miski ei muutu. Selline üksluisus ja rutiini väsitavad sind juba. Ära tee oma lähedastele siiski oma märkustega haiget.

Kommentaare ei ole