{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et mees tõesti sind armastab ehkki ta seda ei ütle

   Armastus on ilus. Mõnikord ei lähe aga kõik nii nagu me sooviksime või tahaksime. Aastad mööduvad ja inimesed muutuvad. Ja tund...


 

 Armastus on ilus. Mõnikord ei lähe aga kõik nii nagu me sooviksime või tahaksime. Aastad mööduvad ja inimesed muutuvad. Ja tunded koos sellega. Mõnikord tekivad kahtlused enda tunnetes, siis teise inimese tunnetes. Sa ei ole enam kindel, mis teie vahel on, kas armastus või harjumus. 

Vaata millised märgid viitavad sellele, et ta armastab sind tõesti ehkki ta sellest ei räägi


Ta kaitseb sind

Ta kaitseb sind halva eest. Kui sina kannatad, tunneb ka tema end halvasti. Ta ei taha, et sul oleks halb, ta tahab, et sa tunneksid end hästi.


Sa oled tema jaoks tähtis

Ta leiab sinu jaoks vajaduse korral aega ja on sinu vastu tähelepanelik. Ta tahab näha sind õnnelikuna. Isegi, kui alati ei ole tal võimalik kõike seda sinu heaks teha, näed sa, et ta vähemalt üritab.


Ta tahab, et sa tunneksid end hästi

See on tema jaoks oluline. Teda huvitab see, millised on sinu soovid ja vajadused, mida sina tahaksid. 

 


Ta toetab su unistusi ja plaane

Sa võid tema toetuse peale kindel olla ka rasketel hetkedel. Sageli just seda sa vajadki, et mitte alla anda ja pooleli jätta.


Ta on sinu jaoks olemas, kui sa abi vajad

Ta suudab sulle alati selgeks teha, et kõik läheb hästi. Kui sul on teda vaja, siis sa tead, et võid tema peale kindel olla.


Ta teeb ühiseid tulevikuplaane

Sa oled osa tema elust ja ta ei näe seda teistmoodi ka tulevikus. Kui ta on eemalolev, ei huvitu tulevikust ja isegi ei räägi sellest, ei ole ta ilmselt sinust ka huvitatud. 


Ta on sinu vastu aus

Ta ei tunne vajadust, et midagi sinu eest varjata. Ta jagab sinuga kõike. Ta räägib sulle, kui keegi on talle kirjutanud näiteks. Teil ei ole omavahel saladusi.

 

Ta näeb seda, mida enamik inimesi ei näe

Ta märkab sinu naeratust suunurgas, ta näeb pilku sinu silmades, mis on nii kõnekas, ta saab sinust aru ilma, et sa peaksid seejuures rääkima. Ta märkab su tujumuutusi. Ta näeb, kui sa oled õnnetu või õnnelik. Ta näeb seda, mida teised ei näe. 

 

 

foto : unsplash / Brooke Cagle

 

Kommentaare ei ole