{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas ära tunda nartsissistist partnerit

foto : unsplash / Milada Vigerova ...

foto : unsplash / Milada Vigerova

 

 

Võib-olla on ka sinul raske aru saada, miks sa tõmbad alati ligi inimesi, kes paistavad silma kõrge enesehinnangu ja vähese empaatiavõime poolest. Tegemist on inimesega, kes on harjunud teistega manipuleerima ja kes on äärmiselt mürgine. Üldiselt tunneb ta end hästi siis, kui on saanud kedagi alandada või kellelegi haiget teha. Suhte algus sellise inimesega on aga väga ilus ja isegi imeline. Kõik läheb hästi, sest ta on hoolitsev ja tähelepanelik sinu soovide suhtes. Sul võib tekkida tunne, et ta mõistab sind paremini, kui sina ise. Ideaalne suhe. Mingid märgid annavad siiski aimu sellest, et ta võib muutuda. Näiteks võib ta öelda jutu sees, et tead, ma tegelikult ei ole nii hea nagu sa seda arvad või et sa ei peaks temast nii palju hoolima. 


Kuidas ära tunda nartsissistliku isiksusehäirega partnerit? 

 

 

 

Valetamine

Tavaliselt muudab ta tõde, on harjunud valetama aga teeb seda nii peenelt, et sa midagi aru ei saa. Ta paneb sind kahtlema kõiges. 

 

Manipuleerimine

Ta tekitab tunde nagu juhiks tema sinu elu ja seda kõikides valdkondades.


Ta tunneb naudingut sellest, mida ta teeb

Tal pole kaastunnet ja ta tunneb naudingut nähes oma ohvrit kannatamas. Sa oled koos inimesega, kellel pole südant ega tundeid. Ega südametunnistusepiinu. 


Sa oled temast sõltuv

Sest ta on sinu heaks nii palju teinud ja muutnud sind endast sõltuvaks. Sul võib tekkida tunne, et sa ei oskagi ilma temata elada. 


Ta on kahepalgeline

Teiste ees on ta armastusväärne, meeldiv ja tore inimene, kellega on hea suhelda. Omavahel olles on sul raske teda välja kannatada. Mitte kunagi ei suuda sa seda aga teistele tõestada. 


Ta alandab ja naeruvääristab sind

Ta alandab sind, pilkab ja naeruvääristab sind.

Kommentaare ei ole