{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sodiaagi tõelised draamakuningannad (tunned ennast ära? )

    foto : unsplash / Nadim Merrikh Ilmselt sa tead juba, ke...

 

 

foto : unsplash / Nadim Merrikh

Ilmselt sa tead juba, kellest jutt käib, sest su tutvusringkonnas on ju selliseid inimesi. Need on need, kelle elu näeb välja nagu seebikas. Aga äkki oled sa ise üks neist? 

Kui Veevalaja ja Kaljukits võivad olla täiesti mitte midagi ütleva ilmega ja jääda ükskõikseks igas olukorras, siis on ka neid, kes ei suuda (ega taha) varjata oma suurt emotsionaalsust. Vihje: õhu- ja maamärgid on liiga ratsionaalsed selleks, et viskuda nuttes patjadele teiste ees ja valada suuri pisaraid. Vaata järgi, kui suur draamakuninganna sina oled.


Vähk: tõeline Niagaara juga

12 korda üheainsa hommikusöögi ajal on ta võimeline viis korda nutma puhkema ning seejärel taas naerma nagu midagi poleks olnud. Ta võib ümiseda lüürilisi laule maast ja ilmast ning seejärel mossitada omas nurgas nagu keegi oleks teda südamepõhjani solvanud. Tema jaoks on see kusjuures täiesti tavaline päev: ei midagi erilist! Vähk on Kuu lemmikmärk ja Kuu faasid mööduvad sama ruttu, kui Vähi tuju. Ehk siis Vähk elab pidevalt oma emotsioone välja ja uskude meid, ta võib olla väga kiire. Ta tunnetab kõiki tundeid ülivõrdes ja näitab sulle kohe välja, mis tema hinges hetkel toimub. Sa ei saa kuhugi peitu ka minna, kui ta nutma puhkeb, siis oled sa kaitsetu! 

 


Lõvi : tõeline näitleja

Kui on üldse midagi, mis talle ei meeldi, siis on see elada varjus. Näiteks mõned tähemärgid nagu Neitsi elavad oma emotsioone välja palju meeldivamalt ja tagasihoidlikumalt, sulgudes iseendasse ja olles vait, peaasi, et keegi ei näe ega aima, mis nende hingepõhjas toimub. Lõvi jaoks sellist võimalust ei eksisteeri, sest : "The show must go on". Kui Lõvi on vihane, solvunud või õnnelik, peab kogu maailm sellest teadma. Lõvi on päikesemärk ja elab värskest õhust ning teiste arvamusest. Ta tahab, et teda nähakse, imetletakse ning tunnustatakse. Kusjuures ta on väga hea näitleja, tal on annet, sest teda kaitseb kunstijumal Apollon ise. Ehk siis isegi, kui ta on siiras (ja seda ta enamasti ka on), siis pingutab ta ikkagi palju üle ja teeb sääsest elevandi.


Skorpion : tõeline draamakuninganna

Sellist asja ei ole olemas, mida tema tõsiselt ei võta. Ta on sama emotsionaalne nagu Vähk ainult, et ta sulgeb end oma isiklikku karpi (et mitte öelda kirstu), on meeleheitel ja riietub musta. Kannab sellist gootilist stiili. Niipea, kui midagi peaks tema elus aset leidma, paneb ta leinariided selga ja vaatab tühjusesse, mõtetes, et ta elu on üks suur kannatuste rada. Ta ei tea ise ka enam siis, mis teda sellisesse seisundisse ajas, kas see, et hommikul poes sai piim otsa või ei helistanud keegi talle tagasi või oli see lihtsalt soovist kirjutada mõni sünge luuletus.


Kommentaare ei ole