{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sodiaagi kõige aeglasem tähemärk (kes arvab ära? )

foto : unsplash /  Krzysztof Niewolny      Kes aeglaselt sõ...

foto : unsplash /  Krzysztof Niewolny

 

 

 Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Tema alustab oma hommikut rahulikult ega torma kunagi pealelõunal. Sa ei saa teda tagant sundida ega kiirustada, sest ta elab ikkagi omas rütmis. 

Mida rohkem sa teda tagant kiirustad, seda rohkem aega tal läheb. Ilmselt arvasid seda tema vanemad, kui oli aeg kooli minna. Tundub, et tegemist on kõige aeglasema tähemärgiga. Kusjuures nad ise on selle üle uhked ega tahagi ennast muuta. Milleks kiirustada ja tormata, kui saab ka muidu? Närvilisi ja stressis inimesi on maailmas niigi palju. Tema ei näe, et ta kiirustades midagi võidaks, ta leiab, et see on mõttetu. Ta leiab, et tänaval söömine kõndimise ajal peaks olema seadusega karistatud. Ilmselt aimad sa juba, kellest juttu tuleb. 

 

 

 SÕNN

Need, kes on rohkem astroloogias kodus juba teavad, et seekord ei tule juttu ei  Tulemärkidest (Jäär, Lõvi ja Ambur) ega Õhumärkidest (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja), kellel teiste aeglus ajab harja punaseks. Kõige aeglasema tähemärgi kuulsuse on täie õigusega ära teeninud Sõnn. Tõtt öelda oleks sobinud selle artikli pealkirjaks :"Miks Sõnn on sodiaagi kõige aeglasem tähemärk? ". Sõnn ei käi ringi pea pilvedes, tema jalad on kindlalt maa peal, oma juurtest saab ta jõudu. Kõike, mida ta teeb, teeb ta aeglaselt. Ta on vana rahu ise. Ta on väga ettevaatlik ja kannatlik. Ta on veendunud, et iga asi tuleb õigel ajal. Ja et kannatlikkus on tarkuse ema. Ta ei ole töö juures nii kärme nagu Neitsi aga ei muutu ka hajameelseks ja selle tõttu kaotab vähem aega. 

 

 

Ta lihtsalt ei näe mõtet selleks, et tormata ühest kohast teise. Ta tahab elu nautida ja talle ei meeldi stress. Ta elab oma elu hästi, hoolimata sellest, mida kogu ülejäänud ühiskond arvata võib. Ta ei ole kapitalist ja ei hakkagi kiirustama selleks, et kellegi käske täita. Ta ei taha võimule alluda ja elab omas rütmis, ükskõik siis, kas see teistele meeldib või mitte. Tema ainus ambitsioon ongi nautida oma elu. Ta ei tee oma tööd lihtsalt selleks, et seda ära teha nii ruttu, kui võimaik, ta eelistab kvaliteeti kvantideedile ja leiab alati viis minutit, et hingata sisse rohu lõhna peale vihma. 

Samas ei maksa ka ära unustada, et mitte ükski inimene maailmas ei ole 100% oma tähemärgist, selle tõttu võib ka olla selliseid Sõnne, kelle tõusumärgiks on Kaksikud ja kes on kiired ja tegusad. Või siis Jäära tõusumärgiga Sõnn, kes paistab silma oma kannatamatu loomuse poolest.


Kommentaare ei ole