{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : nende tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal

foto : unsplash / Tim Marshall      Astroloogia ei saa elu ...

foto : unsplash / Tim Marshall

 

 

 Astroloogia ei saa elu muuta. Kui sul on aga halb nädal seljataga, siis võid sa alati öelda, et planeetide seis oli halb. Usud sa siis horoskoopidesse või mitte aga mõnikord on hea planeetide saadetud õppetundidest õppust võtta. Nagu näiteks kurikuulsa Merkuuri retrograadi ajal, mis praegu algas, on kõige õigem lihtsalt puhata, hingata sügavalt sisse ning olla kõigest üle. Ja puhata mitte väsimusest, vaid võimalike probleemide ennetamiseks. 

Sõnnide aeg on ametlikult alanud. Sellega koos peaks algama ka grillimise hooaeg, sest nagu kõik teavad, meeldib Sõnnidele hästi süüa. Sõnnide aeg võimaldab meil aega maha võtta peale pingelist ja tegevusrohket Jäärade aega ning enne, kui algab seltskondlike Kaksikute aeg, mil üks pidu järgneb teisele. Hetkel viibivad aga Merkuur (suhtlemine), Uraan (muutused), Kuu (emotsioonid) ja Päike (ego) Sõnni märgis. Lisaks kõigele algas just Merkuuri retrograad. Seda enam tuleks võtta asju rahulikumalt praegusel hetkel ja mõtelda natuke selle üle, kas sa ikka liigud õiges suunas oma eluga ja kuhu sa üldse välja jõuda tahad. Kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas aga natuke keerulisem nädal. 

 

 

 

LÕVI

Planeetide seis ei ole meie kalli Lõvi jaoks sellel nädalal sugugi soodne. Kuni juunikuu kespaigani on Pluuto opositsioonis Lõviga, see võib meelde tuua vanu soove ja igatsusi ning tahtmist muuta seda, mis enam ei sobi. See võib muuta Lõvi rahutuks sellel nädalal. 

Ei maksa ära unustada, et Lõvi on tulemärk. Kui ta tunneb, et aeg on elus muutused sisse seada, siis ta teeb seda. Pluuto on Veevalajas ja see tähendab, et Lõvi valmistub tegema oma elus suurpuhastust, selleks, et kergema südamega edasi minna. Kallis Lõvi, vabasta ennast kõigest sellest, mis sind koormab ilma põhjuseta. 


SKORPION

Skorpion on Pluuto kaitsealune aga ka tema tunneb sellel kevadel soovi muuta oma elu tänu Pluutole Veevalaja märgis. See, mis Skorpioni tegelikult koormab, on aga hoopis Merkuur ja Uraan Sõnni märgis, olles opositsioonis Skorpioniga. Merkuur ja Uraan opositsioonis sinu märgiga, kallis Skorpion, võtavad sul sõna otseses mõttes tuju ära. Selleks, et suuremaid probleeme ära hoida, katsu paremini valida oma sõnu. See opositsioon võib põhjustada pingeid. Selle tõttu pead sa ise rohkem pingutama, et hoida oma suhteid teistega ja kohanema paremini iga olukorraga. Õnneks on sul ka liitlasi nagu Saturn Kalades (sõbramärgis), kes tuleb sulle appi. Saturn aitab sul leida lahendusi oma probleemidele. 

 

 


AMBUR

Amburile selline asjade seis sugugi ei meeldi. Tal on muudki teha, kui oma elu paremini organiseerida. Ometi sellel nädalal ei saa ta sellest üle ega ümber, ta peab mõned oma plaanid ümber muutma. Veenus on hetkel Kaksikute märgis, olles opositsioonis Amburiga. Selle tõttu ongi Amburi suhted hetkel nii pingelised. Praegu ei ole hea olla emotsionaalne ja tundlik, vaid võtta asju rahulikult. Veenus Kaksikutes teeb kõik, et muuta Amburit tundlikumaks ja selle tõttu võib ta võtta paljusid asju liiga isiklikult. Merkuur Sõnnis katsub kustutada Amburi südames põlevat tuld ja entusiastlikku meelt. Selle tõttu võib Ambur tunda pettumust oma elus. Organiseerides oma elu natukene paremini, aitab see tal aga näha olukorda läbi teise pilgu.



Kommentaare ei ole