{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide ellu toob järgmine nädal armastust?

foto : unsplash / Khadeeja Yasser     Ja ongi kevad kätte j...

foto : unsplash / Khadeeja Yasser

 

 

Ja ongi kevad kätte jõudnud. Lilled õitsevad, loodus on ärkamas pikast talveunest. Kevad on teadupärast armastuse ja armunute kuu. Õhus peaks iga päevaga olema rohkem midagi, mis paneb südame kiiremini tuksuma ja teeb meele rõõmsaks. Jälle tekib soov võtta ühendust kõikidega, keda pole ammu näinud ja veeta rohkem aega teistega koos. Ka mitmed ilusad kohtumised peaksid järgmiste nädalate jooksul aset leidma. Energiliste Jäärade valitsusaeg hakkab läbi saama, seejärel hakkab meid valitsema Sõnn, pannes meid vaatama tõtt oma emotsioonide ja tunnega. Järgmine nädal peaks aga kõikide märkide järgi tooma meie ellu armastust. 

Järgmisel nädalal on planeetide seis üsna hea. Kõik pinged ja probleemide peaksid kaduma, Päike saadab meile ainult head energiat. Ükskõik siis, millises tähtkujus sa ka sündinud ei ole, ka sinu jaoks võib see nädal tuua kaasa suurt õnne. Päike ja Jupiter kohtuvad Jäära märgis, tuues meile kõigile head ja positiivset energiat kaasa. Mõlemad taevakehad toovad meile kaasa mitmeid häid võimalusi, mille abil oma unistusi ja plaane ellu viia. Head õnne jätkub kõikidele. Kõige suuremadki unistused võivad täituda. 

 

 

Head uudised ei ole sellega veel läbi, sest Veenus on Kaksikute märgis, soovitades meil lasta natuke armastust oma ellu, ilma muretsemata homse päeva pärast. Mõned väga ilusad kohtumised võivad just praegusel hetkel aset leida.


Milliste tähemärkide ellu võib armastus tulla järgmisel nädalal? 

 

KALAD

Kalade esindaja ei ole just kõige jutukam sodiaagimärkide seast ent ilma ainsagi kahtluseta on ta kõige romantilisem. Armastuse pärast on ta valmis kõigeks, ka selleks, et tulla oma mugavustsoonist välja. Järgmisel nädalal muutub ta tänu planeetidele enesekindlamaks ja julgemaks ja see pole veel kõik. Planeedid viivad ta kokku inimesega, keda ta on nii kaua oodanud ja kellest ta on nii kaua unistanud. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks ta muutuma palju avatumaks oma kaaslase vastu, võtta ennast kokku ja teha kõik, et olla ise õnnelik ning teha oma kaaslane õnnelikuks. 

 

 

Tulemused on väga positiivsed. Kui ta on paarisuhtes, muutub ta suhe tänu sellele palju tugevamaks ja paremaks. Kui ta on vallaline, võib ta aru saada mida ta tegelikult tahab ja mida mitte. Nii ei kaota ta oma aeega. Tänu sellele, et planeedid viivad ta probleemid ära, paraneb ta enesetunne. Nagu võetaks ära koorem tema õlgadelt. Ja tänu sellele leiab armastus tema juurde tee. 


LÕVI

Juba mitmendat nädalat toovad planeedid kõikidele tulemärkidele (Jäär, Ambur ja Lõvi) head õnne kaasa. Tundub, et nende elus saab praegu ainult hästi minna ja kõik nende ettevõtmised peaksid õnnestuma. Päike ise valvab, et kõik läheks neil hästi. Seega polegi midagi imestada, et Lõvi on samuti selles nimekirjas. Jupiteri ja Veenuse kahekordne mõju toob talle topelt õnne kaasa. Sodiaagi kõige kuninglikum tähemärk muutub tänu sellele veelgi enesekindlamaks ja saab kõikidest takistustest jagu. Mitte miski ei peata teda enam. Selline planeetide seis peaks talle tooma head õnne ja edu tööasjades ja ka armastuses. 

Kõikide märkide järgi peaks armastus jõudma Lõvi ellu, tahab ta seda siis või mitte. Vastupandamatu kirg võib tema üle võimust saada. Ta võib jätta sellepärast kõik muu sinnapaika, hakata nägema elu läbi roosade prillide. Üks suur üllatus on teda ees ootamas. Õhus on armastust ja romantikat. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikud tunnevad suhtlemiskunsti paremini, kui keegi teine. Kaksikute esindaja oskab olla väga meeldiv inimene igas olukorras. Nakatada oma hea tujuga kõiki enda ümber. Raske on talle vastu panna, sest temas on miski, mille pärast keegi teda ei unusta. Veenus on jõudnud Kaksikute märki ja selle tõttu ongi õhus praegusel hetkel armastust. Veenus Kaksikutes toob aga eelkõige õnne Kaksikutele endile. Järgmistel nädalatel on tema jaoks suuri üllatusi varuks. Mitmed ootamatud kohtumised on aset leidnud, mis võivad kõik tema plaanid segi ajada. 

Tema eraelu muutub kõige tähtsamaks, võttes suurema osa tema ajast. Kaksikutest endist sõltub see, millist tulevikku nad endale soovivad. Kas nad tahavad õnne ainult üheks ööks või terveks eluks - see sõltub juba nende endi valikust. Järgnevad nädalad toovad talle õnne ja armastust.

Kommentaare ei ole