{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks see nädal võib sulle tuua suurt õnne kaasa

foto : unsplash / Ian Schneider     10 - 17. aprilli vahel ...

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 

10 - 17. aprilli vahel liidavad planeedid oma jõud, et sa saaksid särada ja viia kõik eesmärgid ellu. Tänada võid sa selle eest Päikest ja Jupiteri, sest just nemad saadavad praegusel hetkel kõigile head energiat. 

Selle aasta aprill toob kõigile kaasa õnne ja rõõmu. Peale täiskuud Kaalude märgis, mis pani meid otsima kuldset keskteed mõistuse ja tunnete vahel, on aeg unistada suurelt. 10. aprilli nädalal on juhtumas midagi erakordset, midagi väga positiivset ja võimsat, tegemist on sündmusega, mis leiab aset vaid kord aastas. Astroloogias kutsutakse seda Päikese ja Jupiteri vaheliseks konjunktsiooniks. See tähendab õnne ja energia kohtumist, mis peaks meile kaasa tooma õnne, rõõmu, edu ja palju üllatusi. Nagu öeldud, leiab see aset vaid kord aastas, konjunktsiooni mõju kestab aga mitu päeva. Sellepärast võib see nädal olla selle aasta kõige parem. 


Millist mõju avaldab Päikese ja Jupiteri konjunktsioon Jäära märgis? 

 

 

Väga harva leiab aset Päikese (ego, eluenergia, tahe ja jõud) kohtumine õnneplaneedi Jupiteriga. Ja ometi on just see praegu ja nüüd aset leidmas meie peade kohal. Kuni selle nädala lõpuni liidavad kaks planeet oma jõud ja energiad Jäära märgis. Sodiaagi kõige ettevõtlikum tähemärk toob meile kaasa uusi ja häid võimalusi, soovitades meil viia oma eesmärke ellu, uskuma võimatusse, unistama suurelt, olema ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. Kõik need, kellel on oma südamesoovid ja unistused, mille elluviimist nad soovivad : praegu on õige hetk tegutsemiseks. 

See erakordne planeetide konjunktsioon mõjutab meid terve nädala jooksul. Selle tõttu on enam kui kindel, et see nädal toob meile kaasa õnne ja rõõmu. Sinu suuremadki unistused võivad täituda. Praegu, rohkem, kui kunagi varem, tuleb unistada suurelt. Mitte miski pole võimatu ja mitte miski pole liiga suur, liiga ilus või kättesaamatu. Otse vastupidi - Päike ja Jupiter on siin, praegu ja just sellel hetkel, aidates muuta su elu imeliseks. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob see nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

Planeetide seis ei avalda sama mõju kõikidele tähemärkidele. Teiste sõnadega, kõik ei tunneta planeetide energiat samamoodi. Päikese ja Jupiteri konjunktsioon Jäära märgis toob suurt õnne kaasa kõikidele tulemärkidele (Jäär, Lõvi ja Ambur), tuues neile järgnevateks nädalateks head energiat, mille abil viia ellu kõik oma eesmärgid. 

Lisaks toob järgnevatel nädalatel õnne ka 20. aprilli noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb päikesevarjutus. See on õige hetk selleks, et panna oma soovid kirja ning alustada uut ja paremat elu. Ükskõik siis, millised pole ka su unistused või ambitsioonid, aprillikuu toob sulle õnne ja aitab sul oma plaane ellu viia. Planeedid on siin ja toetavad sind kõikides ettevõtmistes. Uued uksed on avanemas, uued võimalused on tekkimas, uued ideed tekivad. Ära maga seda harukordset võimalust maha. Praegu ei ole aeg kahtlemiseks ega muretsemiseks, mõtle positiivselt ja tegutse, et muuta oma elu paremaks.


Kommentaare ei ole