{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprilli keskpaik tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

  foto : unsplash / Karina Carvalho   Kas sulle ei meeldi e...

 

foto : unsplash / Karina Carvalho

 

Kas sulle ei meeldi eriti praegune ilm, mis väljas on ja sa oled sellepärast halvas tujus? Ära muretse, ilm polegi selles nii väga süüdi, et sul on halb tuju ja kõik läheb natuke viltu - pigem on selles süüdi Merkuuri retrograad, mille mõju on juba tunda. Isegi, kui see ei paranda sinu enesetunnet, tead sa nüüd, mille pärast ee nii on.


Hoolimata sellest toob aprilli keskpaik kõikidele õnne kaasa

Isegi need, kelle jaoks planeetide seis ei ole hetkel kõige parem, peaksid saama oma osa õnne praegusel hetkel. Sest just praegu leiab taevas aset Päikese ja Jupiteri konjunktsioon, mis toob kõikidele head õnne ja edu kaasa. Selline asi leiab aset vaid kord aastas, seega on tegemist erakordse nähtusega. Seega tuleb see nädal paljude jaoks kõige parem. Nagu oleksime me kõik korraga kullasoone peale sattunud. Jupiter võimendab ja mitmekordistab kõike, mida ta puudutab, koos Päikesega samas Jäära märgis ei ole miski enam võimatu ja kõik võimalused on avatud. Veenus Kaksikutes aitab parandada aga suhteid. Aga ei Jupiter ega Veenus ei hoia sind külmetushaiguste eest - seega pane ennast soojalt riidesse. 


Milliste tähemärkide jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem

 

 


VÄHK

Olgu kohe ette ära öeldud, et talle endale ei meeldi sugugi selline asjade seisukord. Kõikidest sodiaagimärkidest on just tema kõige tundlikum ja võtab kõike südamesse. Iga väiksemagi asi on tema jaoks suur probleem. Otse loomulikult räägime me tundlikust ja emotsionaalsest Vähist, kellele planeedid saadavad vastuolulist energiat. Marss on Vähi märgis hetkel ja selle tõttu on Vähk palju närvilisem. See stimuleerib teda, tekitades temas erinevaid soove. Ta peaks selle tõttu lausa pakatama energiast ja võitlusvalmidusest. Ainult, et pikapeale kurnab see ta ära. Isegi, kui planeetide seis ei ole Vähi jaoks halb, on energia vastuoluline ja selle tõttu võibki järgmine nädal tulla natuke keerulisem tema jaoks. Kõige parem, mida ta teha võib, on seista oma õiguste eest ning kaitsta oma huve, vajaduse korral öelda EI. 

 

 


KALJUKITS

Kaljukits ei hiilga just diplomaatilisuse poolest. Kahjuks. Aga õnneks on kõike võimalik õppida. Ja Kaljukits on väga hea õpilane. Järgmisel nädalal peab ta õppima rääkima sellest, mis teda rahutuks teeb, mis talle peavalu valmistab ning murelikuks teeb. Marss on opositsioonis Vähi märgis ja selle tõttu on Kaljukitsel raskem otsuseid langetada. Ja see on tema jaoks väga raske juba emotsionaalselt, et ta peab oma kärsituse maha suruma ning olema kannatlikum. Marsi ja Jupiteri aspekt ei soovita Kaljukitsel jõudu kasutada, see võib tema enda vastu hakata toimima. Sellepärast ainus, mis ta praegusel hetkel teha saab, on olla nii enda, kui teiste vastu parem ning avatum. Seda parem, sest suhtlemise planeet Merkuur on hetkel Maamärgis (Sõnnis) ja hoolitseb Kaljukitse suhete eest. Kõige tähtsam on olla võimalikult diplomaatiline.

Kommentaare ei ole