{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 20 - 26. märts

foto : unsplash / Csaba Talaber      Jäär Päik...

foto : unsplash / Csaba Talaber

 

 

 Jäär

Päike siseneb sinu märki koos kevade algusega, Jupiter on sinu märgis, selle tõttu tundubki, et hea õnn ei jäta sind enam maha. Noorkuu on sinu märgis 21. märtsil, tuues sulle veelgi rohkem õnne ligi, mida sa peaksid tundma kõikides eluvaldkondades. 23. märtsil siseneb Pluuto Veevalaja märki, aidates sul lasta lahti sellest, mis sind koormab ja mida sa enam ei vaja. Sa pead minema oma eluga edasi ja leppima sellega, et sa ei saa kõiki inimesi päästa. Vali paremini, kellega sa suhtled ja kellega sa läbi käid, sest kõik inimesed ei soovi sulle head. Marss siseneb Vähi märki 25. märtsil, võimalikud pinged lähedastega. 

 


 Sõnn

Jäärade aeg on algamas sellel nädalal koos kevade algusega. Kuu on Kalades esmaspäeval, muutes su intuitsiooni tugevamaks : kuula rohkem iseennast. Noorkuu Jäära märgis 21. märtsil soovitab sul tungival tulla välja oma mugavustsoonist ning viia oma eesmärgid ellu. Seda on kergem öelda, kui teha ent kõik su pingutused saavad mitmekordselt tasutud. Pluuto on sisenemas Veevalaja märki 23. märtsil, soovitades sul end vabastada sellest, mis sind koormab. Kuu on sinu märgis nädalavahetusel, kasuta seda perioodi selleks, et puhata. 

 

 

Kaksikud

 Jäärade aeg on ideaalne selleks, et seada endale uued eesmärgid ja teha uusi plaane. 21. märtsil on taevas noorkuu Jäära märgis. Miks mitte õppida midagi uut? Jupiter Jääras moodustab harmoonilise aspekti Marsiga sinu märgis, selle tõttu on sind ees ootamas väga hea nädal. Ole ainult ise julgem ja ettevõtlikum. 23. märtsil siseneb Pluuto Veevalaja märki, aidates sul olla järjepidevam ja sihikindlam edaspidi. 25. märtsil liigub Marss sinu märgist edasi Vähi märki, ilmselt paneb see sind nii mõnegi asja üle oma elus sügavamalt järele mõtlema. Kuu on Sõnni märgis nädalavahetusel, tõenäoliselt muutud sa sellel perioodil palju kodusemaks. 

 

 


Vähk

Algav Jäärade aeg muudab sind palju tundlikumaks ja emotsionaalsemaks. Seega ei ole eesolev nädal kõige parem selleks, et võtta tähtsamaid otsuseid vastu, kõige parem, mida sa teha saad, on vaadelda ja analüüsida asju rahulikult. Kuu on Kalades esmaspäeval. Pane tähele, mida sa unes näed, võib-olla on su unenäod sellel ajal tähenduslikud. Noorkuu Jäära märgis 21. märtsil tuleb sinu jaoks liiga emotsionaalne. Seisa oma õiguste eest ja ära lase endale liiga teha. Marss siseneb sinu märki 25. märtsil, samal ajal kui Kuu on Sõnni märgis. Tänu sellele tunned sa end hästi, kaitstuna ja turvaliselt. 

 

Lõvi

Päike on jõudmas järjega Jäära märki, millele järgneb noorkuu samas märgis 21. märtsil. Tõenäoliselt on sind ees ootamas kiire ja sündmusterohke nädal, mis peaks märkima kõikide märkide järgi ühte uut algust sinu elus, mida sa oled pikemat aega edasi lükanud. Aeg on uuesti sadulasse istuda. Marss Kaksikutes võib panna sind aga liigselt kiirustama. Ära solvu kriitika peale, võta seda pigem, kui võimalust end parandada. Pluuto siseneb Veevalaja märki 23. märtsil, jäädes sinu märgiga opositsiooni. Võib-olla paneb see sind rohkem elu üle järele mõtlema. 

 

Neitsi

Kuu on Kalades nädala alguses, võib juhtuda, et selle tõttu kaotad sa mõneks hetkeks oma eesmärgid silmist. Ära lase ennast liiga palju teistest mõjutada. Jäärade aeg soovitab sul oma eluga edasi minna ilma, et sa hooliksid liiga palju sellest, mida teised võivad arvata. 21. märtsil leiab taevas aset noorkuu Jäära märgis, soovitades sul teha oma elus uus algus. Sa ei pea kõike kontrollima selleks, et saada häid tulemusi. Sa ei saa kõike ette näha ja pead sellega lihtsalt leppima. Marss siseneb Vähi märki 25. märtsil, samal päeval, kui Kuu on Sõnni märgis. Selle tõttu on sind ees ootamas väga hea ja rahulik nädalavahetus. 

 

 

 

Kaalud

Ja ongi pool aastat sinu sünnipäevast möödas. Võib-olla mõtled sa selle peale, mida sa oled teinud selle aja jooksul ära ja mis sinu elus on aset leidnud. 21. märtsil on taevas noorkuu Jäära märgis, tõenäoliselt oled sa sel päeval emotsionaalsem ja tundlikum. 23. märtsil siseneb Pluuto Veevalaja märki, võib-olla tunned sa sel perioodil suuremat väsimust. Ära lase kellelgi panna end kahtlema oma võimetes ja väärtuses. Marss siseneb Vähi märki 25. märtsil, pannes sind liiga palju üle reageerima. Sa oled sel ajal palju emotsionaalsem ning kannatamatum. 

 

Skorpion

Algav Jäärade aeg muudab sind palju ambitsioonikamaks ja isegi optimistlikumaks. Tõenäoliselt suhtled sa rohkem, kui tavaliselt ja see tuleb sulle ainult kasuks, eriti juhul, kui sa otsid armastust oma ellu (Veenus Sõnni märgis on sinuga!). Teisipäeval on taevas noorkuu Jäära märgis, soovitades sul näha kaugemale ja unistada suuremalt. Pluuto siseneb Veevalaja märki 23. märtsil, koos sellega on sinu elus algamas hea ja rahulik periood. 

 

Ambur

Algav Jäärade aeg muudab sind palju optimistlikumaks, teisipäevane noorkuu Jäära märgis soovitab sul keskenduda ainult ühele eesmärgile. Jupiter on Jäära märgis hetkel, saates sulle head energiat, mille abil sa võid viia ühe oma unistuse ellu. Kui sa ei muutu liiga hajameelseks, peaks see nädal aitama sul oma plaane ellu viia. Pluuto on sisenemas aga Veevalaja märki, selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust. Marss siseneb Vähi märki 25. märtsil, soovitades sul võtta aega maha ja laadida oma patareid täis. 

 

 

 

Kaljukits

Jäärade aeg on algamas sellel nädalal ja selle tõttu ei tunne sa end kõige paremini. Sina eelistad tegutseda läbimõeldult ja ettevaatlikult, Jäära energia paneb sind tegutsema aga tormakalt ja viimasel hetkel. Saturn Kalades soovitab sul rohkem ennast kuulata. Võimalik, et sa pead uuesti ümber kohandama oma väärtushinnanguid ja põhimõtteid ja leidma lahenduse ühele probleemile, millega sul võib tekkida raskusi. Marss jõuab Kaksikute märki 25. märtsil, Pluuto lahkub sinu märgist 23. märtsil, tänu sellele saad sa nädalavahetusel rahulikumalt hingata. 

 

Veevalaja

Jäärade aeg tõotab sellel aastal tulla eriti sündmusterohke, sest Pluuto on sisenemas sinu märki esimest korda sinu eluajal. Viimane kord leidis see aset aastal 1789! 21. märtsil on taevas noorkuu Jääras, mis peaks sinu jaoks tulema üsna emotsionaalne. Pluuto paneb sind aga elu üle järele mõtlema. Veenus on Sõnni märgis. Ilmselt tunned sa midagi, millest sul on endalgi raske aru saada. Võib-olla paneb Pluuto sind avastama midagi uut iseenda kohta.

 

Kalad

Kuu on sinu märgis nädala alguses. Merkuur, Jupiter, Kuu ja Päike on sellel nädalal aga Jäära märgis, soovitades sul olla julgem ja ettevõtlikum. Ära lase teistel endale nii palju muljet avaldada. Saturn sinu märgis aitab sul olla autoritaarsem ja ettevaatlikum. Pluuto on lahkumas Kaljukitse märgist, aidates sul oma peas selgust saada ning olla iseenda vastu parem. Marss siseneb Vähi märki 25. märtsil, samal päeval, kui Kuu on Sõnni märgis. Selle tõttu peaks sind ees ootama hea nädalavahetus. Usalda rohkem iseennast. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole