{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et teie sõprus hakkab läbi saama

    foto : unsplash / Windows Väga raske on teinekord endale...

 

 

foto : unsplash / Windows

Väga raske on teinekord endale selgeks teha, et teie sõprus selle inimesega ei ole enam sama, mis enne ja hakkab läbi saama. Mõned märgid lasevad seda aga juba varem ette aimata. Jututeemad ei ole enam sama, teie vahel ei ole enam seda  lähedust, mis oli varem, te ei naera enam nii nagu enne... Kõik see annab märki sellest, et te olete muutunud. See hetk, kui sa pead tõele näkku vaatama, võib olla väga raske. Ometi on see vajalik etapp. Millised märgid siis annavad märku sellest, teie sõprus on hääbumas?

 

1. Te kohtute palju vähem

Kõigepealt pead sa selgeks tegema endale, mida sa oma sõbranna/ sõbra suhtes tunned? Kas sa oled rõõmus, entusiastlik, kannatamatu? Kui see nii on, siis ilmselt loodad sa ikka veel, et te olete sama lähedaseks jäänud. Kui sa aga tunned ängistust, oled kahtlev ja lükkad temaga kohtumist kogu aeg edasi, on see märk, et teie sõprus on läbi saamas. 


2. Te olete muutunud

Jututeemad hääbuvad, sa ei tea enam õieti, mida öelda ja ei leia õigeid sõnu. Teil pole enam ühiseid huvialasid ja arusaamasid asjadest. Elu on teid lahku viinud ja teil ei ole enam sama tutvusringkond. 

 


3. Te ei ole enam samal lainel

Tema käitumine on muutunud. Sa leiad, et ta on muutunud liiga negatiivseks. Te ei ole enam nõus paljudes asjades. See on sellepärast, et te ei ole enam samal lainel. Sul on raske teda ära tunda. Te olete liiga erinevad.


4. Sa ei taha enam temaga koos olla

Sest sa oled juba alateadvuslikult temast eemal. Kui sa veedad temaga koos aega, oled sa füüsiliselt ja vaimselt täiesti kurnatud. Ja see ei ole hea märk. Kuna ta on nii negatiivne, siis mõjutab tema meeleseisund ka sind. Parem on hoida sellisest inimesest lihtsalt eemale.


5. Sa ei tunne end koos temaga, et sa oled sina ise

Sa leiad, et sa ei saa vabalt rääkida oma muredest ja rõõmudest. Sa ei tunne end temaga kindlalt. Sa ei saa teda usaldada. Nagu mingi takistus oleks teie vahel.





Kommentaare ei ole