{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, mille pärast sa ei tunne end kõige paremini selle aasta märtsis

foto  : unsplash / Molnár Bálint      Kuidas sina ennast praegu tunned? Millised tunded sind valdavad enamalt jaolt nüüd, kus märtsikuu on...

foto  : unsplash / Molnár Bálint

 

 

 Kuidas sina ennast praegu tunned? Millised tunded sind valdavad enamalt jaolt nüüd, kus märtsikuu on juba poole peale jõudnud? Kas sa tunned masendust põue pugemas? Seletamatut ängi? Muretsed oma rahaasjade pärast? Kipud nostalgitsema ja mineviku peale mõtlema? Ameerika astroloogil Aliza Kelly'l on selle kohta oma seletus. 

Kevad on ainult loetud päevade kaugusel, lumikellukesed õitsevad juba siin ja seal, päevad muutuvad pikemaks, tuues meile ilusad ilmad iga päevaga lähemale, koos sellega ka lootuse parema ja rahulikuma aja üle. Aga kui sinul kõigest sellest hoolimata lihtsalt ei ole mingit tuju ja sa parema meelega poeksid veel natukeseks talveunne, siis on sellel võib-olla hoopis astroloogiline seletus. Tingimusel, et sa sellesse muidugi usud. Ameerika astroloog jagas oma Instagram'i kontol oma teooriat selle kohta. Tema sõnul on see praegune kurbuse- ja nostalgiaseisund seotud planeetide seisuga : Jupiter ja Chiron on kohtumas esimest korda üle 14. aasta. 


Kentauride kokkupõrge

Astroloogias peetakse Jupiteri külluse ja hea õnne planeediks. Tundub, et praegusel hetkel on just Jupiter avaldamas kõige suuremat mõju kõigele, mis ta teele ette jääb. Ja praegusel juhul on selleks selline taevakeha nagu Chiron. Ilmselt ei ole sa midagi kuulnudki sellisest taevakehast, kui sa just ei ole suur mütoloogia- või astroloogiahuviline või siis hoopis astronoomiaga kursis. Mütoloogias on Cheiron (ehk ladinapäraselt Chiron) kreeka kentaur, keda tabas ühel päeval mürgine nool. Kuna Cheiron oli aga surematu ja mürgise noole haav ravimatu, siis ei saanud ta ei surra ega end terveks ravida. Ilmselt selle tõttu sümboliseeribki Chiron astroloogias meie kõige suuremat hingehaava aga samuti võimalust, kuidas selle haavaga elama õppida või siis hoopis end terveks ravida. Jupiter muudab kõike palju võimsamaks, millega ta kokku puutub ja selle tõttu muudabki ta praegusel hetkel kõiki meie probleeme ja muresid suuremaks. 

 

 


Jupiter ja Chiron kohtuvad : milliseid tähemärke mõjutab see kohtumine kõige rohkem? 

Selline konjunktuur leidis viimati aset ligi 15. aastat tagasi. Mõlemad taevakehad on teineteisele lähenemas (vähemalt Maa pealt vaadatuna) veebruarikuu lõpust saadik. Planeetide kohtumine leidis aga aset 11-12. märtsil Jäära märgis. Ilmselt tunnevad nende kahe taevakeha kohtumise mõju kõige rohkem need, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Või neid,  kelle kuu- või tõusumärk on Jäär. Kuidas ka ei ole, kõige tähtsam on mitte põgeneda selle eest, mis sulle haiget teeb vaid katsuda paremini mõista probleemi. Ehk siis leida võimalus, kuidas oma muresid lahendada. 

Kas sina ei usu, et planeedid võivad meid mõjutada? Siis on sul selleks täielik õigus. Kuidas ka ei ole, mõtlemisainet pakub see ikkagi. Praegu on õige aeg selleks, et mõista, miks üks või teine su suhe ei toiminud, mis sulle ikka veel haiget teeb ja mida sa teha saaksid, et see valu lõppeks. Aliza Kelly soovitab rääkida sellest kõva häälega, mitte vaikselt enda sees mõlgutada oma muremõtteid, sest Jäära energia aitab sul leida lahendust oma probleemidele. Räägi oma probleemidest inimestele, keda sa usaldad või siis hoopis mõnele psühholoogile, see ei tee sulle halba.

Kommentaare ei ole