{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule märtsikuu lõpp kõige kergem?

  foto : unsplash / Sage Friedman    Kevad on vaevu alata j...

 

foto : unsplash / Sage Friedman

 

 Kevad on vaevu alata jõudnud, kui planeetidel on juba oma lemmikud välja vaadatud selleks aastaajaks. Kui osade tähemärkide esindajatele toob märtsikuu lõpp suurt õnne kaasa, siis teiste jaoks võib võib märtsi viimane nädal tulla natukene keerulisem. Kahe tähemärgi esindajad vajavad järgmisel nädalal ilmselt rohkem rahu ja vaikust. 


Mida märtsikuu lõpp meile kaasa toob? 

Tervelt kolm planeeti on praegu Jäära märgis, aidates alustada uut aastaaega nii hästi, kui võimalik. Päike (ego), Merkuur (suhtlemine) ja Jupiter (õnn). Lisaks sellele leidis aset üks väga haruldane planeetide liikumine, mis viimati juhtus 1789. aastal : Pluuto sisenes Veevalaja märki 23. märtsil ja tõotab kaasa tuua suuri muutusi, revolutsiooni ja uuendusi. Marss on lahkumas Kaksikute märgist, et liikuda edasi Vähi märki, pannes meid veelgi suurema hoolega kaitsma kõike seda, mis meile kuulub ja mis on meie jaoks tähtis. Nagu näha ei ärka ainult loodus sellel kevadel. Kahe tähemärgi jaoks ei tule aga märtsikuu lõpp kõige parem.

 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule märtsi viimane nädal kõige parem? 

 

 

SÕNN

Sõnn on väga kangekaelne ja jonnakas, raske on talle selgeks teha, et järgmisel nädalal oleks hea, kui ta võtaks asju võimalikult rahulikult ja oleks lihtsalt üle. Kõikide märkide järgi ei tule see nädal kõige parem Sõnni jaoks. Ilmselt on ta lihtsalt väsinud ja emotsionaalselt kurnatud. Kuu, Veenuse ja Uraani konjunktsioon muudab Sõnni eriti emotsionaalseks. Need kolm taevakeha sümboliseerivad emotsioone, suhteid ja muutusi. Kõik need kolm taevakeha on koos mõne päeva jooksul Sõnni märgis. Seda enam, et Veenus on Sõnni planeet. Parem oleks, kui Sõnn valiks tõesti oma sõnu, et mitte teha haiget inimestele, kes on talle kallid. Et ta ei reageeriks üle ega ütleks asju, mida ta hiljem võib kahetseda. Käimasolev Jäärade aeg paneb Sõnni - kes tavaliselt on rahulik ja aeglane - liigselt kiirustama ja üle reageerima. Nii heade, kui halbade asjade pärast. Kui jutt läheb raha peale, oleks hea, et Sõnn suudaks säilitada rahu ja näha oma ninaotsast kaugemale. Tark ei torma!

 

 

 

KAALUD

Sõnn pole ainus, kellel on raske olla rahulik praegusel hetkel. Tõtt öeldes ei suuda Kaalude esindajad praegu sugugi puhata ja aega maha võtta. Veenus on ka Kaalude planeet. Ja selle tõttu kannatavad ka Kaalude suurema väsimus all praegu. Tegelikult on aga väga hea periood Kaalude elus algamas tänu Kuule ja Veenusele Sõnni märgis. Head uudised tulevad, kui Kaalud lasevad lahti sellest, mis neid koormab ja pidurdab. Jäärade aeg ei ole kõige parem periood Kaalude elus, sest Jäär on opositsioonis Kaaludega. Selle tõttu võib valitsev õhkkond olla pingelisem, mille pärast Kaalude peavad iga sõna väga hoolikalt valima, et mitte kõigiga tülli minna. Aga häid võimalusi tekib kõigest hoolimata, tähtis on, et Kaalud keskenduksid rohkem sellele, mis on hästi ja tegutseksid õigel hetkel. 



Kommentaare ei ole