{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märtsikuu lõpp toob häid uudiseid kaasa kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / nine koepfer   Ja ongi kevad kätte jõudnud...

foto : unsplash / nine koepfer

 

Ja ongi kevad kätte jõudnud, märtsikuu hakkab aga vaikselt läbi saama. Milliste tähemärkide esindajatele toob selle kuu lõpp aga kõige rohkem õnne kaasa? 

Pluuto sisenes täna Veevalaja märki esimest korda üle 200. aasta! Viimane kord leidis see aset täpselt Prantsuse revolutsiooni ajal, seega on tegu igati märkimisväärse sündmusega. Uus ajastu on algamas meie elus. Astroloogide jaoks on tegu sündmusega, mida pikisilmi oodati. Tõenäoliselt toob see uus ajajärk kaasa suuri muutusi meie ellu. Kõik need, kes tahavad oma suuri plaane ellu viia: praegu on selle jaoks ideaalne võimalus, tuleb ainult ise olla julge ja ettevõtlik. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob märtsikuu lõpp aga kõige rohkem õnne? 

 

 


NEITSI

Veenus sisenes Sõnni märki 16. märtsil, kutsudes kõiki aega maha võtma, et rohkem nautida oma igapäevast elu. Veeta rohkem aega lähedaste ringis; tegeleda sellega, mis meeldib; rääkida sellest, mis südamel on. Neitsile peaks märtsikuu lõpp tooma kaasa nii õnne, kui armastust. Elu ise tõestab Neitsile, et mõnikord tunded ei kao kuhugi ja et ka kustunud tuha all on teinekord peidus hõõguvad söed. Armastus võib Neitsi ellu saabuda täiesti ootamatul moel. Ilus ja sündmusterohke nädal on Neitsit ees ootamas. 

Veenus ise võtab Neitsi oma kaitsva tiiva alla, selle tõttu peaks viimane järgmisel nädalal nägema elu läbi roosade prillide. On Neitsi siis vallaline või juba kellegagi koos, kõige parem on, kui ta võtab kõik üllatused vastu, mida elul talle varuks on ja astub oma õnnele vastu. Midagi väga ilusat on aset leidmas.

 

 

 


VÄHK

25. märtsil lahkub Marss Kaksikute märgist, et siseneda Vähi märki. Punane planeet veetis viimased 6 kuud Kaksikutes, pannes meid rohkem analüüsima elu ja olu üle, nüüd on Marss aga strateegiat muutmas. Marss Vähi märgis tähendab seda, et oma tööd tuleb edaspidi teha südamega. Samuti ei tohi lasta endale liiga teha, tuleb seista oma huvide eest väljas ja kaitsta oma õigusi. Panna oma prioriteedid paika, hoida rohkem oma lähedasi ning pidada kinni oma väärtushinnangutest ning põhimõtetest. 

Ja otse loomulikult mõjutab selline planeetide seis kõige rohkem neid, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Üsna kiire ja tegevusrohke periood on Vähi elus algamas, mille tõttu peab ta rohkem keskenduma oma eesmärkidele ja plaanidele, mida ta tahab ellu viia. See võib tunduda hirmutav aga tegelikult on see kokkuvõttes hea. Sest pilved Vähi taevast kaovad ükshaaval, plaanid võtavad kindlama ja konkreetsema kuju ning tänu Marsi energiale viib ta nii mõnegi unistuse ellu. Uus algus on Vähi elus algamas. Tema tööasjad võtavad parema suuna. Mitmed head uudised on tema poole teel. Tähtis on, et ta ei lase kahtlustel ennast puudutada ja enda üle võimust võtta.

 

 

 

LÕVI

Lõvil on praegu kõik, et olla õnnelik ja viia oma kõige suuremadki unistused ellu. Päike, Merkuur, Chiron, Vesta ja Jupiter on praegu Jäära märgis. Jäärale isiklikult toob see suurt õnne kaasa ilma, et me peaksime teda eraldi välja tooma aga Lõvile toob kõikide nende planeetide energia ühes tulemärgis samuti head õnne ja edu kaasa. Päike ja Jupiter on kõrvuti ja saadavad Lõvikesele väga head energiat, hoolitsedes selle eest, et Lõvil mitte millestki puudust ei tuleks. Tänu sellele peaksid mitmed head võimalused tekkima Lõvi elus, millele tänu viib ta nii mõnedki oma unistused ellu. 

Väga head võimalused peaksid tekkima järgmisel nädalal. Sellised võimalused, mille sarnaseid juhtub harva. Elu ise viib ta kokku õigete inimestega, õigel hetkel ja toob talle kätte kõik vahendid ja võimalused, mida ta vajab selleks, et oma plaane ellu viia. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et unistada suurelt ja tegutseda. Väga hea periood on Lõvi elus algamas.




Kommentaare ei ole