{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, miks Sõnni tähemärk on kõige parem?

foto : unsplash  / Atelier Unes      Neile, kes seda veel e...

foto : unsplash  / Atelier Unes

 

 

 Neile, kes seda veel ei teadnud,  teeme selles artiklis selgeks, miks Sõnni tähemärk on kõige parem. Ja muidugi kõike seda võimalikult objektiivselt. 

Kui täiesti aus olla, siis ei ole olemas ühtegi tähemärki, mis oleks teisest parem. Samas ei hakka me teile ka valetama öeldes, et iga sodiaagimärk on eriline ja millegi poolest silmapaistev ning mingis valdkonnas parem teistest. Sest ka Sõnnidel on omad puudused, see on samuti selge ilma sõnadetagi, juhul kui käesolev artikkel kedagi häirima peaks. Aga täna keskendume siiski sellele, millised on Sõnnide head omadused.

 

 


Millised Sõnnid on? 

Lääne astroloogias on igal sodiaagimärgil oma koht ja oma roll. Sõnn on teine sodiaagimärk kohe peale tulist Jäära. 

Milline on Sõnni roll? Puhata ja nautida. Kui Jäär on nagu Suur Pauk (Big Bang), siis Sõnn sümboliseerib elu sündi.

Sõnnile meeldib kõik, mis on ilus ja hea. Ta hindab sensuaalsust ja raha. Ta oskab elada ja elada hästi, ta leiab, et elu ongi elamiseks ja sellepärast tuleb iga päeva nautida. Ta ei näe, miks ta peaks valima kvantiteedi ja kvaliteedi vahel, sest ta elab ju ainult ühe korra. Sõnni planeet on Veenus - ilu- ja armastuse planeet, mis ilmselt seletabki kõik. 

 

 


Millised on Sõnni head omadused? 

Sõnn on loomingulise hingega, ta ei karda oma käsi mustaks teha. Talle meeldib süüa teha, maalida, voolida, nikerdada : miski ei jää temast puutumata. Öeldakse ka, et ta on väga hea muusikalise kuulmisega ja laulab hästi. Samuti arvatakse, et ta on kõikidest sodiaagimärkidest kõige sensuaalsem ja et ta on tõeline meisterkokk. Kui teised maamärgid (Neitsi ja Kaljukits) paistavad silma oma ranguse ja kohusetundlikkuse poolest, on Sõnn palju sümpaatsem ja rahulikum. Ta oskab võtta elu rahulikult, ilma liigselt muretsemata. 

Ta on üdini lojaalne ja läbinisti aus. Tema peale võib alati kindel olla ükskõik millise probleemi puhul. Ta on stabiilne ja kindel, ta on alati valmis aitama, kui sul on abi vaja ja sa otsid õlga, mille najal end tühjaks nutta. Ta ei hakka kunagi kedagi teist mängima ja on alati tema ise, ta ei teeskle ega valeta. Sellepärast ta meile meeldibki.

Kommentaare ei ole