{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millise looma sa peaksid endale võtma vastavalt oma sodiaagimärgile

  Foto : unsplash / Karlijn Prot    Kas sa unistad endale le...

 

Foto : unsplash / Karlijn Prot

 

 Kas sa unistad endale lemmiklooma võtmisest? Aga ei tea täpselt, kas võtta koera, kassi või hakata hoopis merisiga pidama? 

Lemmiklooma ei tohiks kunagi võtta mõtlematult. Iga loomaga kaasneb vastutus ning sa pead olema valmis selleks, et suudad talle pakkuda elutingimused ja hoole, mida ta vajab. 

Nii nagu inimeste puhul, on ka lemmikloomadel oma erinev isiksus. Kassid ei sarnane oma loomuselt ega harjumustest koertele jne. Igal ühel on erinev energia ning igaühe käitumine võib meenutada mingil määral meie 12 sodiaagimärgi isiksust.


Jäär

Jäär tunneb ruttu igavust, ta vajab sellist lemmiklooma, kellel oleks oma koht tema kiires päevaplaanis. Kindlasti võiks ta endale koera võtta: dalmaatsia koer, labrador või siis Saksa lambakoer oleks tema jaoks väga sobiv valik.

 

 


Sõnn

Sõnn on oma eluviisilt nagu kass, talle meeldib lesida ja nautida elu. Koos kassiga võib ta tunda hingesugulust, teha koos lõunauinakut ning peesitada päikese käes. Sõnnil on omad harjumused, ta on usaldusväärne ja tundlik. Nii nagu kass. 

 

Kaksikud 

Kaksikud on uudishimulikud, väga väljendusrikkad ja suured lobamokad. Talle sobib kõige paremini papagoi, kellele ta saaks oma südamelt kõik ära rääkida. 

 

Vähk

Vähi tähtkujus sündinud on väga sentimentaalsed ja kaastundlikud oma südamelt. Nad on kodulembesed inimesed, kes peavad kalliks oma isiklikku mugavust. Kahtlemata sobiks talle hästi mõni pehme, pika karvaga kodujänes, kellega koos tunneks ta ennast paremini.

 

Foto : unsplash / Karina Vorozheeva

 

 

Lõvi

Lõvi tunneb end ikka hästi kassiga, neil on omavahel nii palju ühist. Lõvid on ekstravertsed, dramaatilised, tulise hingeeluga ja enesekindlad. 

 

Neitsi

Neitsi peab väga tähtsaks korda ja lihtsust. See pragmaatiline ja organiseeritud eluviisiga sodiaagimärk tunneks end hästi väikese hamstriga, sest hamstrit on lihtne hooldada. Neitsile meeldib veeta palju aega üksi olles ja hamster vajab väga vähe tähelepanu.

 

 

 

Kaalud

Kaalud on väga romantilised. Turteltuvide paar sobiks talle kõige paremini. 

 

Skorpion

Skorpionitel on hingesugulus roomajatega. Nad teavad väga hästi, kuidas vabastada end kõigest sellest, mida nad enam ei vaja. Talle sobivad hästi kõik roomajad, skorpionid või ämblikud.

 

Ambur

Amburil on seikleja hing, ta tahab maailma avastada ja väljas palju liikuda. Tema eluviisiga sobiks hästi kokku koer. Mõni terjer, Siberi haski või Austraalia karjakoer sobiks talle ideaalselt. 


Kaljukits

Kaljukitsed on väga töökad. Oma eraelus otsivad nad tasakaalu. Merisiga oleks tema jaoks kõige õigem valik. Merisea eest on lihtne hoolt kanda ning see loomake on sama sõltumatu ja iseseisev, kui Kaljukits isegi. 

 

Veevalaja

Veevalaja on lõbusa loomusega, originaalne ja suure kujutlusvõimega. Temale sobiks mõni kääbusssiga, kes tooks ta ellu rõõmu.

Foto : unsplash / Delbert Pagayona
  

Kalad

Loomulikud peaksid Kalad soetama endale akvaariumi. Oma loomult on Kalad empaatilised ja loovad. Akvaarium avaks neile uued perspektiivid ning oleks samal ajal heaks inspiratsiooniallikaks. 

 

 



 

 

 

 

 



 

 


Kommentaare ei ole