{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : taskurätid valmis! Veenus on Kalade märgis

  foto : unsplash / Zoltan Tasi   Kas sa oled viimasel ajal...

 

foto : unsplash / Zoltan Tasi

 

Kas sa oled viimasel ajal mõtelnud millegi kurva peale? Kas su mõtted rändavad endistel radadel ja sa tunned suuremat nukrust oma hinges? Siis ära muretse, selles on süüdi Veenus Kalades. Ole siis valmis, et järgnevatel päevadel võivad lained üle pea lüüa ja varu taskurätid varakult selleks puhuks valmis. 

Seega, kui sa oled viimasel ajal eriti tundlik olnud, siis on selles süüdi ei keegi muu, kui Veenus. Armastuse planeet sukeldus 27. jaanuaril pea ees Kalade märki ja jääb sinna kuni 20. veebruarini. 

 

 


Veenus Kalades paneb pisaraid valama

Veenus Kalades on üks väga emotsionaalne ja pisaraid kiskuv lugu. Selles loos ei tulegi pisaratevalamisel lõppu. Ilmselt teavad kõik veemärgid, millest jutt käib ja ilmselt tuleb see neile tuttav ette. Järgmised nädalad tulevad väga emotsionaalsed. Kalade märk on juba ise hästi emotsionaalne ja melanhoolne nagu pilvine pühapäev. Veenus Kalades aga toob kõik hinge tagant välja. Veenus Kalades on nagu viimane piisk karikas. Seega pole vaja sugugi muret tunda, kui sa tunned, et pead nüüd ja kohe end tühjaks nutma. Kõik su hirmud, kartused, mured, probleemid, ebaõnnestumised, koolikiusamised, raskused töö juures ja eraelus, eksid ja südamevalud tulevad nüüd taas meelde : nuta ennast tühjaks, tänu sellele tunned sa end pärast paremini.


Veenus Kalades : millist tähemärki mõjutab see kõige rohkem? 

Otse loomulikult puudutab see kõige rohkem Kalade märki ennast. Kalade esindaja jaoks võib see tunduda lihtsalt nii üllatav, et korraga on kõik samal lainel nagu tema ise ja sama emotsionaalsed ning tundlikud. Seega tunneb ta ennast nagu kala vees.

 

 

Samuti saavad oma osa Kaalud ja Sõnn, sest Veenus on nende planeet. Sõnni jaoks peaks see muutma elu natukene kergemaks ja lihtsamaks, Kaalude jaoks aga mängulisemaks. Nad leiavad võimalused, kuidas kõige paremini lahendada oma igapäevased probleemid. 

Ka Vähk ja Skorpion saavad oma osa. Veenus veemärgis toob neile head õnne kaasa ja hoolitseb nende eest. Lõpuks ometi võivad nad olla nii emotsionaalsed nagu tahavad ilma, et kellelgi midagi öelda oleks. 

Kõikide jaoks praegune periood aga nii kergelt ei lähe. Näiteks Neitsil, Kaksikutel ja Amburil on ilmselt raskem oma tunnetega toime tulla. 

Mis puutub Veevalajasse, Kaljukitse, Jäära ja Lõvisse, siis peavad nad õppima oma tunnetele suuremat tähelepanu pöörama ning varuma taskurätte valmis. Vannitoas üksi võib igal ajal nutta, vähemalt keegi ei näe.

Kommentaare ei ole