{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : märgid, mis näitavad, et teil on aeg lahku minna

foto : unsplash / Angela Rae     See, et te tihti ei tülits...

foto : unsplash / Angela Rae

 

 

See, et te tihti ei tülitse, ei ole küll märk, et teie omavaheline suhe on hea või võiks öelda isegi normaalne. Sageli inimesed ise ei annagi endale aru, mõtlevad, et noh, elame rahulikult ja milleks endale probleeme juurde otsida. Kõik ongi nii nagu peab. Alati on võimalik ju kõike välja  kannatada. Nad mängivad jaanalindu. Mõned märgid aga aitavad sul aru saada, kuidas sinu suhtega tegelikult lood on. 

Armastusest üksi ei piisa selleks, et hoida oma suhet. Ka kirg kaob mingi aja jooksul. Mõnikord jäävad inimesed kokku lihtsast harjumusest ehkki mitte miski ei seo neid enam omavahel peale ühiste minevikumälestuste. Mingi aja jooksul tekib aga masendus ja pettumus, millega võivad kaasneda lõputus tülid ning vaidlused tühiste probleemide pärast.

Kõige hullem kogu selle asja juures ongi see, et hoolimata sellest, et suhe ei ole ei vägivaldne ega toksiline, sa ei ela koos manipulaatori, nartsissisti ega vägivaldse inimesega, siis on sul mõnikord ise raske aru saada, et su suhe on tegelikult juba läbi saanud. Mõnikord tuleb selline mõte, et võiks lahku minna aga üldiselt tundub, et sellega kaasneks liiga palju probleeme ja sekeldusi. Lihtsalt ei viitsi. 

Millised märgid viitavad sellele, et aeg oleks oma kotid kokku pakkida ja lahku minna.

 

 


Sa leiad, et su kaaslane on liiga palju muutunud, sa näed teda teise pilguga

Siis, kui te kokku saite, võttis ta sul jalad nõrgaks või vähemalt sa armastasid teda ja tahtsid temaga koos olla. Kõik see, mis sulle tema juures enne meeldis, on nüüd muutunud väljakannatamatuks, talumatuks, närvidele käivaks, ärritavaks. Ta ei meeldi sulle. Sa näed temas ainult vigu. Sa kritiseerida teda hommikust õhtuni. Enne sa leidsid, et ta on tore ja lõbus, nüüd sulle tundub, et ta on labane ja mats. Enne sa leidsid, et ta on viisakas ja hoolitseb enda eest, nüüd sa leiad, et ta on räpane ja must ning et tal puudub elementaarne viisakus. 


Sa võrdled teda tihti oma eelmise kallimaga

Või sellega, milline ta enne oli. Või siis kellegi teisega. Mõnikord võib see olla normaalne, sest me kõik muutume. Mõnikord on su süda aga mujal ja tegelikult on aastad teid ainult lahku viinud. Sa ei hinda oma praegust kaaslast, tema olemus ja loomus ei sobi sulle enam. Kui sa saaksid, siis sa muudaksid teda hea meelega. Võib-olla ei ole ta lihtsalt sinu jaoks loodud. 

Lahku minemine võib olla lahendus, sest nii saad sina võimaluse õnnelikuks saada ja tema samuti. Nii annad sa endale võimaluse leida keegi, kes sulle paremini sobib.

 

 


Te ei käi enam koos väljas

Ja tõtt öelda sa ei tahagi. Ta on sulle sinu sõnade järgi nii palju häbi teinud, et sa ei tea, kuhu oma silmi peita temaga koos olles või on sul lihtsalt parem olla, kui teda läheduses ei ole. Sa oled meelsamini oma sõpradega koos, kui temaga. Koos oma kaaslasega olles oled sa kogu aeg pinges ja närviline, sest mitte miski, mida ta teeb või ütleb, ei meeldi sulle. Sa tahad, et ta oleks lihtsalt vait ja elaks oma elu. See ei ole normaalne ei sinu ega tema jaoks. Veelgi hullem, tema lähedus ärritab sind ja kui te peaksite kahekesi samasse ruumi jääda, otsid sa esimest ettekäänet, et minema minna.


Teie vahel ei ole enam mitte mingisugust intiimset lähedust

Tema puudutused on muutunud sulle vastikuks. Teil ei ole mingeid vahekordi. Sa ei taha, et ta sind puudutaks, kallistaks ja mingist musi tegemisest ei ole juttugi. Mõned paarid saavad nii elada ilma, et see tekitaks probleeme. Kui sina aga vajad mingil määral lähedust, ainult mitte selle inimesega, siis on see ikkagi märk, et teie suhtes on midagi korrast ära. 

 

 


Te ei räägi enam omavahel nii nagu varem

Kadunud on nii kvaliteet, kui kvantiteet. Te ei suhtle enam nii palju kui varem ega tunne selle järele mingitki vajadust. Pikematest jutuajamistest ei tule enam midagi välja, te kumbki ei pinguta, et rääkida südamest südamesse. Te räägite vähem, sest te ei huvitu enam teineteisest. Te räägite nii vähe, kui võimalik ja siis ka keerlevad jutuajamised selle ümber, mida poest osta ja mida õhtuks süüa teha. Parem on mitte tõsiseid teemasid puudutada, sest see võib halvasti lõppeda. Kõik on pealiskaudne ja ilma sügavama tähenduseta. 


Sa ei näe temaga oma tulevikku

Ükskõik, mida sa ka ei plaani, sa ei arvesta oma kaaslasega. Sa teed ise oma plaane ja võtad ise oma otsuseid vastu. Sa kaasad oma plaanidesse kõik teised, ainult mitte oma kaaslast. Kinno või teatrisse lähed sa kellegi teisega, reisima samuti. Sa ei näe oma tulevikku oma kaaslasega. Sest teie suhe ei ole normaalne. Võib-olla arvad sa, et küll kõik saab korda, tegelikult see ei pruugi nii minna.

Kommentaare ei ole