{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid suhtevigu naised sageli teevad?

    Paarisuhe võib olla ilus ja imeline aga samuti keeruline ja raske. Naine võib sageli sattuda olukorda, kus ta ei saa ise...


 

 

Paarisuhe võib olla ilus ja imeline aga samuti keeruline ja raske. Naine võib sageli sattuda olukorda, kus ta ei saa ise ka aru, miks ta suhe ei toimi nii nagu peaks ja seda hoolimata kõikidest pingutustest, mida ta teeb. 

Milliseid vigu naised kõige rohkem oma suhetes teevad? 

 

1. Naine, kes ei tunne oma väärtust

Selle tõttu seob ta end selliste meestega, kes teda halvasti kohtlevad ja lepib asjadega, millega ei tohiks leppida. Ta paneb silmad kinni ja loodab, et olukord muutub, et mees muutub ühel hetkel. Kõike seda sellepärast, et naine ei tunne ise enda väärtust ja arvabki, et ei vääri parimat. 

 

2. Naine, kes tahab kõike ise ära teha

Mehed otsivad naiselikku naist, mitte sellist, kes käärib käised üles ja teeb kõik tööd mehe eest ära. Hea oleks, kui kodus oleks tasakaalus naiselik ja mehelik energia. 

 

 

 

3. Naine, kes ei saa lihtsalt mehest aru

Meeste vajadused ei ole samad, mis naistel. Selleks, et suhe toimiks, on vaja sellest aru saada ning teada, et meestel on vaja hingamisruumi, toetust ja julgustust. Mees tahab, et naine teda hindaks, austaks ja väärtustaks. 

 

4. Naine, kes tahab meest muuta

Naine, kes tahab meest muuta, hakkan mehe kallal näägutama ja kritiseerib teda alalõpmata. Ta teeb märkusi mehe välimuse, käitumise ja isiksuse suhtes. Mees tahab aga, et naine teda armastaks ja võtaks teda sellisena nagu ta on. Ta ei taha tunda, et teda hukka mõistetakse. Kui naine tahab oma meest muuta, peab ta valima selleks julgustavaid ja positiivseid viise, selle asemel, et meest kritiseerida ja rünnata.

 

 

 

5. Naine, kes ei hinda seda, mida mees tema heaks teeb

Mõned naised ei oska kuidagi hinnata seda, mida mees on nende heaks teinud. Meeste jaoks on aga tähtis see, et naine näeks seda, mida ta on teinud ja hindaks seda. Vastasel korral tunneb ta, et teda ei ole vaja ja kõik, mida ta teeb, on mõttetu ja kasutu. Hea oleks, kui naine oskaks välja näidata, et ta on tänulik mehele kõikide pingutuste eest. Et ta kiidaks oma meest ja tänaks teda. Sellest piisab, et mees oleks rahul ja õnnelik ning see tuleb ka perekonnaõnnele kasuks. 

 

6. Naine, kes leiab alati põhjust draamadeks

Naistel nagu on mingi kunst alati tekitada sääsest elevanti, meeste jaoks on see aga kurnav ja väsitav. Mehed tahavad loogika ja mõistusega asju arutada, naised on aga emotsionaalsed. Naiste mõttetud draamad ei mahu meestele lihtsalt pähe. 


7. Naine, kes ei usalda oma meest

Usaldus on iga suhte alus. Kui sa kogu aeg oma meest kahtlustada igas väiksemaski asjas, rikud sa ise kõik ilusa ära, mis teie vahel on. 



Kommentaare ei ole