{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks Veevalaja tähemärk on üks sodiaagi paremaid?

Foto : unsplash / Reign Abarintos     Veevalaja on üks sodiaagi ...

Foto : unsplash / Reign Abarintos
 

 

Veevalaja on üks sodiaagi kõige populaarsematest tähemärkidest ja sellel on ka põhjus, sest tema parimate omaduste juurde kuuluvad lojaalsus ja headus. Ta on väga oluline inimene kõikide nende elus, kes teda tunnevad. 


 

 

Oma loomult on ta rahulik ja positiivne, ta oskab teisi inspireerida ja paneb sind ennast palju enesekindlama tundma. Tema kohalolek muudab su igapäevaelu paremaks. 

 

Millised on tema kõige märkimisväärsemad omadused? 


Lojaalsus

Ta vajab natuke aega, enne, kui kingib oma usalduse kellelegi ja selle tõttu võib tunduda nagu oleks alguses raske temaga suhelda. Kui ta aga on hakanud sind usaldama, on ta kõige lojaalsem sõber, kes sul olla võib.


Ausus

Ta ei kannata valetamist. Ta jääb alati ausaks ja ootab sama ka teistelt. Sa võid alati kindel olla, et ta räägib sulle tõtt.


Alati positiivne 

Ta on positiivse hoiakuga ja näeb alati seda, mis hästi on. Ta tahab näha kõiges ja kõigis eelkõige head. Ta ei keskendu negatiivsele ja läheb oma elus edasi alati naeratus huulil.

 

 

 

 


Töökas

Ta ei ole laisk. Ta teeb oma töö ära õigeaegselt ja pakub end vabatahtlikuks välja uute projektidega tegelemiseks. Sa võid kindel olla, et ta teeb kõik ära kokkulepitud tähtajaks. Ta on natuke perfektsionist ja ta ei jäta midagi pooleli.


Ta armastab tingimusteta

Oma loomult on ta heasüdamlik ja peab tõesti oma lähedasi kalliks. Sageli aga pettub ta selle tõttu inimestes, et tahab neis ainult head näha ja arvab, et kõik on sellised nagu tema.


Muretu

Ta on vaba hing. Ta näeb elu pilvede taga ja elab omas rütmis. Ta teeb kõike nii nagu tema seda ette näeb ja ei järgne massidele. Ta võib olla ekstsentriline, kes näeb elu ainuomasel moel.

 

Ta ei mõista kedagi hukka

Ta on avatud meeltega ja suhtleb vabalt erinevate inimestega. Ta on väga väärtuslik sõber.

 

 

 

 

 

 

Ta on väga heatahtlik

Headus ja lahkus on tema loomupärased osad. Ta oskab olla leebe ja heatahtlik teiste vastu. Ta teeb head enda ümber ilma, et ootaks midagi vastu. 

 

Optimist

Ta ei lase end maha murda elumuredest. Ta võitleb alati edasi ja tahab näha ainult head külge. Ta õpib vigadest.

 

Unistaja

Tänu sellele omadusele näeb ta maailma, kus on olemas tuhandeid uusi võimalusi. Ta ei näe maailma sellisena nagu ta on, vaid sellisena nagu ta tahaks, et maailm oleks. Mitte miski ei saa teda peatada. Ta teab, et tööd tehes viib ta oma unistused ellu.

 

Ta on solidaarne

Ta hoolib teistest ja pöörab tähelepanu nende probleemidele. Ta on alati teiste jaoks olemas. Sinu probleemid on tema probleemid. Ta katsub alati teisi aidata nii hästi, kui võimalik. Ta austab su tundeid ja ei suru oma arvamust peale.

 

 

 

 

 

 

Ta väärtustab ja hindab oma lähedasi. 

Talle meeldib aidata teistel edasi jõuda. Ta ei ole kade teiste edu üle. Ta näitab lähedastele välja, kui palju ta neist hoolib ja toetab kõiki moraalselt.

 

Ta on alati valmis teisi aitama

Ta on töökas ja ei karda oma abi pakkuda. Ükskõik, mida sa temalt ka ei palu, ta teeb kõik, et sind aidata.

 

Ta toetab oma lähedasi

Ta ei jäta kunagi neid, keda ta armastab ja on valmis kaitsma kõiki neid, keda ta kalliks peab. Ta teeb kõik, et tema lähedased ei tunneks end üksi. 

 

 


 

Kommentaare ei ole