{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on jõudnud ametlikult Kalade märki! Palju õnne kõikidele, kes on sündinud Kalade tähtkujus!

foto : unsplash / Mary Oloumy     Kalade hooaeg pan...

foto : unsplash / Mary Oloumy

 

 

Kalade hooaeg paneb unistama ja muudab empaatiliseks

Sellel aastal jõudis Päike Kalade märki ööl vastu 19. veebruari. 


Kaladele pühendunud kättesaamatu planeet Neptuun

Igal sodiaagimärgil on oma planeet. Kalade planeet on Neptuun, mida tuntakse ka merede jumalate Poseidoni nime all. 

Neptuun on planeet, mis paneb unistama, olles tundlik, rahulik, kaastundlik ja intuitiivne. Neptuuni iseloomustab ka tingimusteta armastus, romantiline ja kirglik armastus. Samas on seal ka natuke illusioonide petmist ja valet. Neptuun paneb üle idealiseerima, kui sa aga avad silmad, saad sa aru, et sa oled petta saanud. Ja sellele järgneb pettumus. 

 

 


Õpi õigel ja valel vahet tegema

Kalade hooaeg soovitab meil olla kaastundlikum ja aidata neid, kellel on abi vaja, siis võib ta panna meid ka unistama ja õhulosse ehitama. Selle tõttu tulekski leida kuldne kesktee unistuste ja reaalsuse vahel, tunnete ja analüüsi vahel. Lase oma südamel rääkida ja ära piira ennast. Vaata ainult, et sa liiga hoogu ei satu ja et su jalad oleksid maa peal. Kui sa aga oled kellegagi kohtunud või kui keegi sulle teeb väga hea pakkumise, siis ära kohe usu kõike, mida sulle räägitakse. Mida ilusamaid sõnu sulle räägitakse, seda rohkem tasuks umbusaldada. Kalade hooajal võib tulla ette palju arusaamatusi ja möödarääkimisi. Katsu olla kriitilisem, mitte liiga naiivne. 

Need, kes Kaladega kõige paremini läbi saavad, on teised veemärgid ehk siis Vähk ja Skorpion ning samuti Sõnn ja Kaljukits. 

Kaksikud, Neitsi ja Ambur ei tunne end ilmselt kõige paremini sellel perioodil, kui Kalade energia meid mõjutab. 


Kommentaare ei ole