{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks toob järgmine nädal rohkem õnne kaasa?

foto : unsplash / Marsiol Benitez      Igal nädalal muutub ...

foto : unsplash / Marsiol Benitez

 

 

 Igal nädalal muutub planeetide seis. Igal nädalal on neid, kellele planeetide energia toob rohkem õnne, kui teistele. 

Järgmisel nädalal on planeetidel meie jaoks väga ilusaid hetki varuks. See sobib hästi, sest sõbrapäev on kätte jõudmas, see on võimalus lasta rääkida oma südamel. Sõbrapäev on mujal maailmas ka Valentinipäevana tuntud, see on päev mitte ainult sõpradele, vaid ka kallimale ja lähedastele. See ei tähenda ka seda, et sa pead sellel päeval tingimata kellegagi koos olema, miks mitte armastada sellel päeval lihtsalt iseennast ning hoolitseda enda eest. Sest kunagi ei tea, mida see päev kaasa võib tuua. 

 

Mida toob meile kaasa järgmine nädal?

Merkuur on möödumas pühapäeval Veevalaja märgist, innustades meid rohkem suhtlema ja olema avatumad. Praegu on õige hetk võtta end kokku ja muuta maailm paremaks paigaks. Olla iseenda revolutsionäär. Järgmistel päevadel peaksid tekkima paljudele suured ja ülevad ideed ning mõttevälgatused. Tööasjade ajamiseks on see ideaalne. Kõikide märkide järgi peaksid tekkima mitmed head võimalused. Kui sa tunned, et oled valmis mägesid liigutama, siis tee seda. Kõik võimalused on avatud tänu Pluutole. Pluuto on päikesesüsteemi kõige salapärasem planeet, tänu millele kaovad kõik piirid. Näe suurelt ja usu, et kõik on võimalik. 

 

 

Mis puutub armastusse, siis Veenus jätkab oma teed Kalade märgis. Kui armastuse ja harmoonia planeet on Kalades, muutub elu ilusamaks. Moodustades liidu Neptuuniga, hakkavad romantilised tuuled puhuma sodiaagimärkide kohal. Nii mitmedki südamed peaksid teineteist leidma. Nii mõnedki ilusad kohtumised peaksid järgmisel nädalal aset leidma.  Need, kes on juba kellegagi koos, peaksid nautima ilusaid ja unustamatuid hetki ja unustama kõik muu, mis kaotab tähtsuse. Veenuse ja Neptuuni konjunktsioon Kalade märgis toob õnne ja armastust paljudele inimestele. 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal rohkem head õnne kaasa? 

 

 

 

Kalad

Veebruarikuu on alati olnud tähendusrikas Kalade jaoks. Talv on täies hoos, loodus ise soovitab meil võtta tempot maha ning olla rohkem kodus soojas.  Kaladele sobib see hästi. Juba mõnda aega peaksid Kalad end hästi tundma, sest planeedid on võtnud nad oma kaitsva tiiva alla, aidates neil tasakaalu leida. Kõik muutub lihtsamaks ja kergemaks. Veenus ja Neptuun Kalade märgis muudab neid palju vastuvõtlikumaks ja tundlikumaks. 

Töö juures peaksid tekkima mitmed head võimalused, mis aitavad tal karjääri teha ja oma positsiooni parandada. Mis puutub armastusse, siis on teda ees ootamas väga hea ja romantiline nädal. Kui ta on vallaline, peaks üks ilus kohtumine aset leidma. Kõik võimalused on avatud ja mitmed tema unistused võivad täituda. 


Kaalud

Viimasel ajal ei ole Kaalude märgi esindajal olnud palju aega. Tema elus on olnud liiga kiired ajad. Eelmine nädal ei olnud tema jaoks kõige parem, seekord aga asjad muutuvad. Järgmine nädal peaks tooma ta ellu suuremat õnne. Kolm planeeti saadavad talle head energiat. Päike, Saturn ja Marss õhumärkides aitavad tal viia oma plaane ja eesmärke ellu. Kaalude esindaja muutub palju enesekindlamaks ning hakkab oma unistusi ellu viima tänu headele võimalustele. 

Ilmselt otsustab ta minna oma eluga edasi ja teha suuremaid plaane tuleviku jaoks, see võib puudutada nii tema eraelu, kui tööalaseid asju. Päike toob ta ellu mitmeid häid võimalusi. Saturn annab talle vajalikku tarkust ning ettenägelikkust. Marss annab talle jõudu ja energiat. Tänu sellele ei ole miski enam võimatu. Suur õnn on tema õuele saabumas. Ta leiab taas oma hea tuju üles, kuna kõik hakkab liikuma õiges suunas. Mitmed head üllatused on teda ees ootamas, mis muudavad ta lootusrikkaks ja panevad uskuma paremasse tulevikku. Merkuur on jõudmas Veevalaja märki esmaspäeval, tänu sellele paranevad tema suhted teistega. Kui ta on vallaline, peaks ta kohtuma kõikide märkide järgi oma suure armastusega. 

 

 


Lõvi

Lõvi ei vaja palju selleks, et olla õnnelik. Päikest ja lähedasi inimesi, kes teda imetleksid ning armastaksid ja tuletaksid talle meelde, et tema on Lõvi - sodiaagi kuningas. Lõvile meeldib au ja hiilgus. See, et ta on selles nimekirjas, meeldib talle veel eriti palju ja teeb kindlasti ta tuju heaks. Aga see pole veel kõik. Üks suur üllatus on teda ees ootamas. Hea õnne ja raha planeet Jupiter toob meie Lõvikesele järgmisel  nädalal suurema summa raha kaasa. Tänu sellele võib ta hakata juba suuremaid plaane tegema eesolevaks aastaks. 

Kõik võimalused on avatud. Nii mitmedki teised unistused peaksid täituma. Heast energiast Lõvil juba puudust ei tule. Ta viib mitmed oma suured plaanid ja eesmärgid ellu. Taevas annab talle selle jaoks vajalikud vahendid. Planeedid ise panevad talle krooni pähe ja lasevad tal särada.


 


Kommentaare ei ole