{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid võivad vihastada mitte millegi pärast?

  foto : unsplash / Elisa Ventur    Igal astroloogilisel tä...

 

foto : unsplash / Elisa Ventur

 

 Igal astroloogilisel tähemärgil on oma iseloom. Igal on omad head ja halvad küljed. Kõik 12 tähemärki on tegelikult väga erinevad. Mõned neist on väga tundlikud, teised võtavad jälle ei püsi pudelis ka paigal ja tahavad vaheldust oma ellu, kolmandad on romantilised jne. Ja siis on sellised tähemärgid, kes ärrituvad ka pisiasjade pärast. On ka neid, kes alati oma meelepaha alla neelavad ega näita kunagi välja, mis nende hinges toimub. Nagu näiteks Kalade esindaja, kes tunneb paanilist hirmu konfliktide ees ja teeb kõik, et pingeid maandada. Või siis Vähk, kes ei ärritu kunagi. Selle asemel hoiab ta kõik enda sees ja maksab hiljem kätte, kui õige hetk saabub. Ka Skorpion suudab jääda rahulikuks ega ärritu aga teeb kõik, et kättemaks oleks võimalikult magus. 

Veemärgid seega ärrituma ei hakka vaid suudavad jääda rahulikuks igas olukorras. Nii nagu ka Kaalud, kes on alati valmis kompromisse tegema. Või Veevalaja, kellel lihtsalt pole nii palju aega, et ärrituda (tal on muudki oma vaba ajaga teha). Aga kõik ei ole sellised. Tulemärgid on valmis igal hetkel plahvatama. 

 

 

 

Millised tähemärgid võivad ärrituda mitte millegi pärast? 

Tulemärgid võivad minna endast välja ka pisiasjade pärast. Jäär, Lõvi ja Ambur. Jäär ärritub poole sõna pealt. Ta ei karda vaidlusi ja ütleb alati oma arvamuse välja. Ka Lõvi võib kergesti vihastada. Sest ta tunneb oma väärtust, ta on ju sodiaagi kuningas lõppude lõpuks. Ja kui keegi selle julgeb kahtluse alla panna, siis ta ärritub. Ambur on küll tore aga võib vihastada, kui kellegi arvamus tema omast erineb.

 

Ka Sõnn võib vihastada üsna kiiresti. Ometi on Sõnn ei ole tulemärk, vaid maamärk. Sõnn ei kannata ebaõiglust, kui ta tunneb aga ebaõiglust enda ümber, siis ta ärritub ilma ette hoiatamata. Parem on mitte tema teele sel hetkel sattuda. Vähemalt on sind ette hoiatatud. 


Kommentaare ei ole