{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised sodiaagipaarid omavahel kohe üldse ei sobi

     Horoskoopidega on nii, et on neid, kes on pigem skeptilised ja neid, kes kohe järele uurivad, mis tähtkujus sa sündinud oled....

 


 

 Horoskoopidega on nii, et on neid, kes on pigem skeptilised ja neid, kes kohe järele uurivad, mis tähtkujus sa sündinud oled. Usud sa siis horoskoopidesse või mitte aga selge on see, et kõik paarid omavahel ei sobi. Nii armastuses, kui sõpruses on inimesi, kelle vahel lihtsalt asjad ei lähe. 


Ambur ja Sõnn

Nad ei jaksa lihtsalt nii palju pingutada, et teineteisele meele järgi olla. Ambur on hästi sõltumatu ja iseseisev oma loomuselt, kui tal pähe tuleb, võib ta pidutseda varahommikuni välja. Sõnn aga armastab üle kõige kodus olla ja telekat vaadata. Kui Sõnn läheb puhkusele, siis valib ta selleks mõne spaa ega kipu kusagile troopilisse metsa matkama madude vahele. Samuti tekivad neil suured suhtlemisprobleemid, sest Sõnn tahab rääkida ainult oma heade sõpradega, Amburil on aga mitu Facebooki kontot, sest tal on liiga palju sõpru (poemüüja on ju ka sõber, on ju? ).

 

Ambur ja Kaljukits

Kaljukits on tark ja mõistlik, arukas, tõsise ellusuhtumisega ja ettenägelik. Vastupidiselt Amburile. 


Kaksikud ja Vähk

Üks neist solvub absoluutselt iga väiksemagi märkuse peale, teine on hästi sarkastiline. Selline ongi nende paari suhe. Kaksikud on hästi otsekohesed, nad ütlevad kohe kõik palavalt välja ilma sõnu valimata, lisaks sellele kasutavad nad musta huumorit, millest kõik aru ei saa. Vaese Vähi traumeerib see kõik nii ära, et tal võib eluisu ära kaduda.

 

Kaksikud ja Jäär

Nad mõlemad ärrituvad ruttu, vihastavad ruttu, ei püsi paigal sekunditki ja on valmis kogu aeg teineteisega arveid klaarima.

 

Skorpion ja Jäär

Skorpion on pealtnäha jahe ja reserveeritud olekuga, tegelikult oma südames on ta aga hästi tundlik. Raske, väga raske on kujutada ette tema suhet Jääraga. Jäär tormab kogu elu ringi ja vajaduse korral ründab. Skorpion võtab kõike isiklikult, mida Jäär ütleb. Ja kui Skorpion tunneb, et teda on haavatud, siis on parem mitte läheduses olla. Alguses on ta vaikne, siis aga võtab hoogu ja salvab. 

 

Skorpion ja Kaksikud

Et Skorpionil, kes on valmis niimoodi salvama oma mürginõelaga, võib olla ka soe süda, sellest ei saa Kaksikud kunagi aru.

 

Vähk ja Veevalaja

Vähk vajab püsivust ja tõsist suhet, Veevalaja aga tegeleb absoluutselt kõige muuga maailmas, ei temal ole aega kohvreid kusagil lahti pakkida. Alguses võib nende suhe isegi ilus olla ja nad saavad omavahel hästi läbi, tahavad koos maailma avastada, lõbutseda ja pihtida teineteisele saladusi ning olla head kogu maailma vastu. Neist saaksid väga head sõbrad aga mitte paar.

 

 

Vähk ja Jäär

Vähk vajab püsivust ja vajab terve päeva rahustamist, Jäär tahab seigelda.

 

Lõvi ja Kaljukits

Lõvil on vaja palju ruumi, selles ei saa keegi kahelda. Ta on hästi võluv ja tahab särada, Kaljukits lihtsalt ei leia tema kõrval oma kohta. Nii nagu Kaksikute ja Vähi paar, võib Lõvi olla liiga sarkastiline ja terav ma ütlemistes, Kaljukits aga tema kõrval täitsa kaitsetu. Kaljukits võib näidata üles vaprust ja julgust aga tema elust ei saa asja sellises keskkonnas, kus märkusi sajab nagu vihma sügisel.

 

Lõvi ja Sõnn

Lõvi tahab suhelda ja pingutab, et kõik õnnestuks, Sõnn tahab ka edu saavutada aga vaikides. Kiitlemine ja uhkustamine ei sobi talle ja sellepärast peab ta Lõvi liiga enesekeskseks ja egoistlikuks.

 

Sõnn ja Ambur

Nad on mõlemad hästi sõltumatud ja armastavad oma tööd. Ainuke erinevus  on selles, et nad ei sobi absoluutselt omavahel. Sõnnile meeldib kodus olla, Ambur tahab järjest pidutseda. 

 

Sõnn ja Kaksikud

Isegi, kui nad mõlemad on hästi enesekindlad, siis Kaksikud ja Sõnn lähevad ühel hetkel lihtsalt tülli sellepärast, kes on esimene.

 

Jäär ja Sõnn

Nad on mõlemad liiga kangekaelsed, uhked ja tahavad kõike kontrollida. Sellepärast nad ei sobi omavahel. Nende vahel oleks liiga palju arusaamatusi ja tülisid, mõlemad peavad pikka viha ka lisaks. Alguses võib nende suhe isegi õnnelik olla aga ühel hetkel tekib võimuvõitlus.

 

Jäär ja Kalad

Kas sa oled näinud Jäära vees ujumas? 

 

Neitsi ja Veevalaja

Nende omavahelisest suhtest ei tule midagi välja. See oleks liiga imelik. Neitsi ei mõista kunagi Veevalajat ja Veevalaja ei saa Neitsist aru. Nad on mõlemad introverdid ega räägi oma muredest. Ja mis puutub avameelsusesse, siis Neitsi varjab naeratuse taha oma pahameelt, Veevalaja aga ütleb kohe kogu tõe välja ilma sõnu valimata.

 

 

Neitsi ja Jäär

Jäär tormab kogu aeg ja tahab tegutseda, mitte mõtelda. Vastupidiselt Neitsile, kes analüüsib kõike oma elus põhjalikult.

 

Kaalud ja Kaljukits

Kaalud ja Kaljukits ei ole kokku loodud. Sest Kaalud ei suuda taluda Kaljukitse naiivset külge. Kaalud on hästi väljendusrikkad ega kannata kogu aeg stressi all, vastupidiselt Kaljukitsele. Kaalud tunnevad Kaljukitse kõrval suurt igavust.

 

Kaalud ja Skorpion

Kui Kaalud valivad oma sõnu, siis Skorpion ei tea isegi, mida tähendab olla diplomaatiline.

 

Kaljukits ja Veevalaja

Kaljukits ja Veevalaja võivad küll armuda. Nad on mõlemad diskreetsed ja tundlikud, neil on palju ühist aga nende suhe ei oleks tugev. Kaljukits on lihtsalt liiga traditsiooniliste vaadetega Veevalaja jaoks. Tõeline konservatiiv.  Veevalaja tahab aga elada ka oma elu ja olla mõnikord üksi. Vähemalt natukenegi. Ja mõnikord tahab ta, et keegi puhuks talle põlve peale, kui ta on kukkunud ja lohutaks teda. Kaljukits seda aga ei mõista. 


Kaljukits ja Kalad

Nad on oma hinges küll mõlemad hästi tundlikud ja hoiavad kõik enda teada aga nende suhe ei toimi. Lihtsalt ei toimi ja kõik. Nad mõtlevad ja juurdlevad liiga palju ega tegutse eriti.

 

Veevalaja ja Skorpion

Oi, oi, oi! Kui neil üldse midagi ühist on, siis see, et nad ütlevad sekundi pealt, mida nad mõtlevad. Probleem seisneb aga selles, et nad võtavad mõlemad kõike väga isiklikult ega mõista nalja. Ja Veevalaja on väga verejanuline. Tal on alati mõni terav ütlus taskust võtta, mis purustab vaese Skorpioni lõplikult.

 

Veevalaja ja Jäär

Veevalaja tahab nautida elu, Jäär tahab aga tegutseda. Nad ei sobi omavahel, sest Veevalaja igatseb hingelise suhte järele. 

 

Kalad ja Kaalud

Nad on mõlemad natuke halva iseloomuga ja ei sobi kokku. Kalade jaoks on Kaalud emotsionaalseks hüppelauaks. Kalad nutavad Kaalude õlal ja muutuvad täiesti sõltuvaks ühel hetkel. 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 




Foto : unsplash / Jonathan Borba

Kommentaare ei ole