{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Kalad lapsena, teismelisena ja täiskasvanuna?

foto : unsplash / Stephanie Cook      Kalade tähtkujus sünd...

foto : unsplash / Stephanie Cook

 

 

 Kalade tähtkujus sündinuid peetakse liiga emotsionaalseteks. Ometi oleks hea neid paremini tundma õppida. Eriti siis, kui nad on juba üle 40-aasta vanad. 

Kalad on sündinud  20. veebruari ja 20. märtsi vahel. Kalad on veemärk, kellel on väga raske leida oma kohta selles karmis maailmas. Kas aastad aitavad tal oma kohta leida? Uurime seda lähemalt. 


Millised on Kalad lapsena? 

Väga tundlikud

Meie väike Kalake  ( 0 - 10. aastane) on väga õrna hingeeluga. Tal on nii raske kodust lahkuda. Ta on armas ja hea, kullast südamega ja suudab vaevu pisaraid alla neelata esimesel koolipäeval. Ja kõikidel teistel kordadel, kui ta oma vanematest lahkuma peab. Vahetunni ajal tahaks Kalake hea meelega mõnda sõpra, kellega mängida aga sellest ei tule midagi välja. Sest tundub nagu oleks ta kuu peal ja elaks oma unistustes, otsides võimalust põgenemiseks kohe, kui keegi valjema häälega peaks rääkima. 

 

 


Milline on Kalake teismelisena (10 - 20. aastasena)? 

Omas mullis

Teismelise Kalakesega muret ei ole, sest temale jõuab mõistus üsna ruttu koju. Mitte mingi hinna eest ei hakka ta rumaluste tegemisega oma vanematele peavalu valmistama. Vastupidi. Ta on abivalmis, tundlik ja enamiku ajast vait. Ta peab ennast tõsiselt kokku võtma selleks, et oma kaitsvast kestast välja tulla. Oma sõpradega on ta natuke jutukam aga põgeneb ikka veel konfliktide eest, mida ta ei talu. 

 

Milline on Kalake täiskasvanuna (20 - 40.  aastasena)? 

Vajab lähedust

Kui ta on armunud, siis on ta kõrvuni armunud. Vallalisena suhtleb ta erinevate inimestega, et leida oma hingesõpra. Kui ta on kellegagi juba koos, siis pühendub ta ihu ja hingega oma suhte hoidmisele ja loob pere nii ruttu, kui võimalik. Ta vajab lähedaste toetust elus. Mõnikord on vaja teda tagant tõugata, et ta tegutsema hakkaks nagu täiskasvanud inimesele kohane, mitte nagu laps, kes kardab. 


Milline on Kalake keskikka jõudes? 

Lõpuks ometi hästi

Kalake tegeleb edaspidi sellega, mis teda köidab ja mis talle meeldib : oma huvialadega ja julgeb näidata oma tõelist iseloomu. Ta viib oma unistused ellu ja muutub ambitsioonikamaks. 


 

 

Kommentaare ei ole