{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tiiger

    Armastus Ãœsna hea aasta on sind kokkuvõttes ees ootamas. Suhe lähedastega peaks olema väga hea. Sind armastatakse ja si...

 


 

Armastus

Üsna hea aasta on sind kokkuvõttes ees ootamas. Suhe lähedastega peaks olema väga hea. Sind armastatakse ja sina armastad. Aeg-ajalt tekib sul soov suurema vabaduse ja vahelduse järele, katsu ennast paremini vaos hoida ja ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Ole järeleandlikum ja tee kompromisse.

 

Töö

Sinu teadmisi ja oskuseid hinnatakse vääriliselt. Sellel aastal peaksid tulemused ületama kõik su ootused. Vaata ainult ette, et võim sulle pähe ei hakkaks. Ole taktitundeline oma töökaaslastega. 

 

 

Hoia oma suhteid ülemustega. Positiivsed muutused peaksid aset leidma aprillis, juunis ja detsembris. Sündmusterohke aasta on Tiigrit ees ootamas.

 

Raha

Sul on hea nina ja selle tõttu ei maga sa ühtegi head võimalust maha. Sa investeerid ja paigutad oma raha targalt. Hoia end kadedatest eemale ja ära räägi nii palju oma rahaasjadest. Teistel ei ole kõike vaja teada, see on sinu enda huvides. 

Kommentaare ei ole