{ads}

HIDE

Viimased

latest

Härg

    Armastus Sa oled võluv, hea huumorimeelega ja sa lausa tõmbad armastust sellel aastal oma ellu. Väga hea ja paljutõotav...

 


 

Armastus

Sa oled võluv, hea huumorimeelega ja sa lausa tõmbad armastust sellel aastal oma ellu. Väga hea ja paljutõotav aasta on kõiki vallalisi ees ootamas. Teisest küljest otsid sa kindlat ja püsivat suhet ega lepi keskpärast ning leigete tunnetega. Sa tahad õiget inimest ja tõelist armastust. Sa tahad seda, mida kõik inimesed : olla õnnelik.

 

Töö

Sa suudad sellel aastal suuri asju korda saata, mitmed oma plaanid ellu viia ja võid sellepärast enda üle uhkust tunda, sest sa oled seda teinud üksi, ilma kellegi abita. Ja sul pole selle vastu midagi.

 

 

 Ole siiski töökaaslastega suheldes diplomaatilisem, ära otsi teiste töös vigu ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Austa oma ülemusi ja ära kipu õpetama, kui sinu arvamust pole küsitud. Ilma ainsagi kahtluseta oled sa õigel teel või leiad selle õige tee sellel aastal. Ole järjepidev ja vii oma unistused ellu.

 

Raha

Sa kipud tihti suuri kulutusi tegema, see võib sulle tagada hetkelise rahulolu aga hiljem tuleb sul leida võimalus, kuidas oma probleeme lahendada.  Organiseeri oma rahaasju paremini, pane paika eelarve ja ära osta seda, mida sa isegi ei vaja.

Kommentaare ei ole