{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas panna mees endasse armuma

  Foto : unsplash / Bruno Sousa   Muuda end ihaldusväärseks ...

 

Foto : unsplash / Bruno Sousa

 

Muuda end ihaldusväärseks

Ehk siis teiste sõnadega: ära jookse meestele järgi, vaid lase neil endale järele joosta. See tuntud ütlus kehtib ka tänasel päeval. Sageli on ju ikka nii, et me tahame seda, mida meil ei ole. Seega ära ole kohe alguses liiga kättesaadav. Lase tal mändiga vaprat rüütlit, kes pingutab selleks, et su südant võita. Seejuures ei tohi sa aga mängida pirtsakat printsessi, sest selline hoiak peletaks ta lihtsalt eemale. Lihtsalt ära kuluta kogu oma vaba aega tema peale, isegi kui sa seda väga tahaksid oma südamepõhjas. Näita parem välja, et ta pole üldsegi ainus mees ega ainus inimene su elus ja kogu sinu eksistentsis.

 

Tunne end seltskonnas mugavalt

Tegelikult on nii, et meestel on tihti raske otsustada. See lihtsalt on nii. Teiste heakskiit aitab tal kiiremini otsust langetada. Seega ole teiste seltskonnas tore ja meeldiv inimene. Käitu enesekindlalt. Näita end välja nii heast küljest, kui võimalik. Kui ta märkab, et sa oled teiste silmis meeldiv inimene, siis hakkab ta sind rohkem nägema.

 

Ära aja omavahel segi seksi ja õrnust

Jah, mehed võivad rääkida väga ilusaid sõnu, kui nad midagi tahavad  aga see ei tähenda sugugi nagu oleks tal sinu vastu sügavamad tunded. Loomulikult ei saa siin olla väga kategooriline, sest lõppude lõpuks on kõik ju võimalik aga, kui sa tunned, et su partner unistab rohkem seksuaalset laadi suhtest, kui püsivast paarisuhtest, siis jäta ta parem koos kõigega sinnapaika.

 

Sa võid talle etteheiteid teha aga tee seda targalt

Kõik mehed arvavad, et naised muud ei tee, kui näägutavad nende kallal. Seega ära sina ole selline aga ära lase tal endale pähe ka istuda. Enne, kui sa ütled talle, millega sa rahul ei ole, mõtle järele, kas see, mida sina pead probleemiks, ikka on üldse probleem või ei ole. Kui see peaks nii aga olema, siis räägi asjast ilma näägutamata. Kui sa nii toimid, siis hädaldad sa tulevikus vähem aga teed asjast asja, kui see seda väärt on. 

 

 

 

Ole osa tema igapäevasest elust

Selleks, et ta südant puudutada, tuleb puudutada ta hinge. Katsu näiteks, pealtnäha süütul moel, muutuda osaks tema igapäevasest elust. Loo ühiseid harjumusi ja traditsioone. Näiteks pühapäevaõhtune kino. Hommikune tekstisõnum. Uute restoranide ja söögikohtade külastamine. Uute harrastuste proovimine. Loo midagi sellist, mis seob teie hinged kokku.

 

Loo usalduslik suhe

Tundeid ei saa kontrollida. Mõnikord inimesed aga ei taha end väga siduda, kartusest haiget saada. Mehed on ka sellised. Kui sulle tundub, et sinu partner on just selline, siis tõesta talle, et sa oled hea inimene. Jutusta talle näiteks oma suhetest (ka sõpradest), aususest ja truudusest, mida sa kõrgelt hindad ja tõesta talle, et sa ei ole selline, kes esimese ettejuhtuvaga kaasa läheb.

 

Mis on see, mis sind teistest eristab? 

Sa ei tohi mingi mehe pärast unustada oma unistusi, soove ja vajadusi ning nõustuda kõigega, mida tema tahab. Näita talle oma elu, oma maailma. Ükskõik, mis sind ka ei huvita: muusika või ratsutamine. Tähtis, et ta õpiks sind tundma ja et sina suudad rikastada tema maailma. Sinna alla käib kõik, mis on just sulle omased: sinu naer, pilk, meikimine, mõni foobia, värviarmastus jne.

 

Jäta talle hingamisruumi

Kui ta on juba sinusse armunud, siis tõenäoliselt veedate te palju aega omavahel koos. Praegu aga jäta talle piisavalt hingamisruumi. Sa ei saa kedagi sundida endaga koos olema ning loota seejuures, et ta sind armastama hakkab. Vastupidi. Las ta olla sinust eemal, las ta nuputab selle üle, miks sa talle ei kirjuta, las ta mõtleb teie suhte üle järele. Mis kaugel silmist, see kaugel südamest? Mitte alati.

 

Ole rõõmus

Ära mängi muidugi silmakirjalikku aga näita välja ettevõtlikku vaimu. Kõdita ta egot aga ära mine seejuures liiale.

 

 

 

Ãœllata teda

Üks levinumatest lahutuste põhjustest on igavus ja väsimus. Sellepärast peab alati oma suhtesse põnevust tooma. Näita välja, et sa oled vajadusel tark ja hästi kasvatatud, teistel hetkedel aga oskad elu nautida. Vii ta loodusesse jalutama, seejärel kontserdile. Näita välja, et sa oled tundlik ja samal ajal tugev. Sa ei pea mängima kedagi teist, sest siis armuks ta kellessegi, kes sa ei ole, sa pead lihtsalt andma mõista, et ta ei tea sinust veel kõike ja et sinu seltsis tal juba igav ei hakka.

 

Töö mängu teised meestuttavad

Kuna sa tahad talle tõestada, et sa oled hea naine, siis ära hakka tulega mängima ning ära flirdi tema ees. Aga sa võid talle nii muuseas mainida, et einestasid ühe sõbraga või et üks meestuttav tahab sulle mingit saladust usaldada. Või siis, et sa käisid vana tuttava sünnipäeval. Ãœhesõnaga anna mõista, et ta ei ole sinu ainus meestuttav.  


Ära katsu teda muuta

Jah, väikeseid detaile on võimalik inimese juures muuta, iseloomu aga muuta ei saa. Sa lihtsalt võtad teda sellisena nagu ta on või jätad ta sinnapaika. Kui sul on talle liiga palju etteheiteid, siis on sul kaks valikut: sa kas lepid tema iseloomuga või lähed minema. Tema kritiseerimine ei muuda midagi paremaks. Vastupidi, nii ajad sa ta veel kiiremini põgenema. On asju, mida sa lihtsalt ei saa kontrollida. 


Ära näita välja, et sa kardad teda kaotada

Kui sa oled armunud kellessegi, kes sind ei armasta, siis ilmselt kardad sa temast ilma jääda. Ja see on suur viga. Sest sa näitad talle välja läbi oma liigutuste, hääle ja pilgu seda, et sa kardad teda kaotada. Ja kui su partner seda näeb, siis kasutab ta seda kohe ära. Mõtle nüüd järele: kui mõni mees sulle järele jookseb, siis on see küll meeldiv aga muutub ruttu väsitavaks, kas pole? Seega lõpeta see stress ja muretsemine, see ei vii nagunii kuskile.


Ära ole kannatamatu

Kui armastust esimesest silmapilgust tuleb ette, siis mitte iga kord. Tunnetele on vaja jätta aega ja selleks on vaja palju kannatlikkust. Hoolitse oma suhte eest ja ära kiirusta. Kõik juhtub õigel ajal aga ainult siis, kui sa oskad oodata. 


Oska alla anda

Kui sa oled kõike juba proovinud ja aeg läheb aga midagi ei muutu, siis tuleb sul lihtsalt leppida selle olukorraga. Armastus ei ole täppisteadus. Kui sa tunned, et sa ei huvita seda meest, siis ole vähemalt nii uhke ja väärikas, et sa lahkud õigel ajal ja püstise peaga. Kui te ei sobi, siis te lihtsalt ei sobi. Ja ongi kõik.

Kommentaare ei ole