{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige parem moodus, kuidas kiiresti kaalust alla saada (mis siis, et see on natuke naeruväärne. Enda väärtust tundev inimene ei karda aga midagi ja ilu nõuab ohvreid)

foto :unsplash / Sicerely Media      Me ei saa alati murets...

foto :unsplash / Sicerely Media

 

 

 Me ei saa alati muretseda sellepärast, mida teised meist mõtlevad. Kui nii mõtlema hakata igal sammul, siis jäävad pooled asjad tegemata. Ja sellepärast proovi ka see nipp ära, mis lubab kiiret kaalulangust ilma suurema vaevata. Teadlaste sõnul aitab see meetod kiiremini kaloreid põletada. 

Tegemist on meetodiga, mis on päris Briti komöödiafilmist Monthy Python. Ja see pole üldsegi aprillinali, sest selle kohta avaldati artikkel teaduslikus väljaandes British Medical Journal. 

Selle jaoks tuleb sul kõndida nagu mr. Teabag, üks Monty Python' filmi peategelasi, kes kõnnib jalgu kõrgele üles välja sirutades ja nii suuri samme tehes, kui võimalik. Mis siis, et teised naeravad sind nähes, peaasi, et sa hoolid oma tervisest ja kehakaalust! 

 

 


Kõnni nagu mr. Teabag ja kaal hakkab langema mühinal! 

Teadlased viisid läbi uurimistöö, mille käigus nad avastasid, et Monty Python'i filmi tegelase mr. Teabag' kõnnakut matkides on võimalik kiiresti ja valutult kaalu kaotada, kuna selline kõndimisviis põhjustab üllatavalt suur energiakulu ehk siis 2,5 korda rohkem, kui tavaline kõndimine. 

Ekspertide sõnul tuleb selleks, et kaal hakkaks langema, kõndida nagu mr. Teabag iga päev vähemalt 11 minutit, nii võid sa kindel olla, et liigud nii palju nagu Maailma Terviseorganisatsioon seda soovitab. Kui sa suudad kõndida nii 12 - 19 minutit järjest, põletab su keha iga päev 100 kalorit rohkem.  Lisaks parandab selline kõndimisviis ka südame-veresoonkonna tervist. 

Miks mitte järele proovida, kui see on tervisele kasulik!



Kommentaare ei ole