{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : milliste loomamärkide esindajad ootab eesoleval Jänese (Kassi) aastal ees suur armastus?

foto : unsplash/  Kenny Eliason     Kui sa oled juba se...

foto : unsplash/  Kenny Eliason

 

 

Kui sa oled juba selle aasta armastuse horoskoobi läbi jõudnud lugeda aga ei leidnud sealt mitte midagi huvitavat enda kohta, siis mõnikord võivad tähed rääkida ka teises keeles. 

Võib-olla ennustab Hiina horoskoop sulle suurt armastust selleks aastaks? 

Loe, milliste loomamärkide aastal sündinutele toob kohe algav Jänese aasta suurt armastust kaasa? Ja kui sind ka selles nimekirjas nüüd ei peaks olema, siis ära heida meelt, võib-olla toob see aasta sulle hoopis rahaõnne kaasa. 


Milliste loomamärkide esindajate ellu tuleb sel aastal armastus? 

Jänes (Kass)

Sellel aastal läheb ühel loomamärgil kõik nii hästi, kui võimalik. Tegemist on selle aasta superstaari Jänese endaga. Algamas on tema aasta ja selle tõttu võib ta kindel olla, et hea õnn teda kunagi maha ei jäta. Mis puutub armastusse, siis kasvab Jänese populaarsus palju suuremaks sellel aastal. Ta tunneb oma väärtust ja teab, mida ta tahab. Kui ta peaks olema õnnetus suhtes, siis teeb ta ilmselt otsustava valiku ja alustab uut ja palju paremat elu. Vallalised Jänesed aga on valmis laskma armastust oma ellu. Sellel aastal peaks Jänes end tundma lõpuks ometi, et on õnnelik ja rahul oma eluga. Hiina horoskoop lubab ka häid uudiseid neile, kes on juba paarisuhtes. Kõik Jänese aastal sündinud võivad kindlad olla, et eesolev aasta toob neile palju õnne ja armastust, ka siis, kui nad on juba kellegagi koos. 




Siga

Jänese aastal sündinud pole ainsad, keda armastuse ingel sihikule võtab sellel aastal. Ka Sea aastal sündinuid on ees ootamas üle ootuste hea aasta ja seda alates kevadest. Sea aastal sündinuid on ees ootamas eriti romantiline kevad. Kevad on ikka olnud armunute aastaaeg, mil õhus on rohkem armastust. Sellel kevadel toob elu Sea aastal sündinu ellu suure armastuse, üks väga ilus kohtumine on aset leidmas täiesti ootamatul moel sirelite õitsemise aegu. Kõikide märkide järgi on tegemist armastusega, mis muudab kogu tema edaspidise elu ja mida ta enam kunagi oma südamest välja ei saa. Need, kes on juba paarisuhtes, peaksid jõudma oma suhtega uuele tasemele. Võib-olla tähendab see pere suurenemist, võib-olla kolimist, võib-olla abiellumist.

 

 


Koer

Ka Koera aastal sündinutele toob Jänese aasta palju õnne armuasjades. Võib juhtuda, et ta ei tea, keda võtta ja keda jätta, kui austajate järjekord liiga pikaks kipub minema. Või siis avastab ta korraga, et see, mida ta otsis, oli tegelikult kogu aeg tema nina all. Need, kes on aga juba koos, muudavad oma suhet paremaks ja lähedasemaks. Nende kodu (või armupesa) on see, kus nad ilmselt kõige rohkem aega veedavad sellel aastal. Kui sa oled sündinud Koera aastal, hoolitsed sa ilmselt Jänese aastal rohkem kui kunagi varem oma kaaslase eest ja teed kõik, et talle meele järgi olla. Jänese aasta aitab sul olla mõistvam, järeleandlikum ning kannatlikum. Kõige romantilisemal lainel on kõik Vee Koera aastal sündinud (1982), kes naudivad iga hetke sellest õnnelikust aastast, mis neid ees ootamas on.


Kommentaare ei ole