{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jänes

    Armastus Sinu aasta on alanud ja selle tõttu peaks see aasta tooma kõikide märkide järgi sulle head õnne kaasa. Kui sa ...

 


 

Armastus

Sinu aasta on alanud ja selle tõttu peaks see aasta tooma kõikide märkide järgi sulle head õnne kaasa. Kui sa oled vallaline, siis on mitmed ilusad kohtumised sind ees ootamas. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks ka sulle tooma uus aasta armastust südamesse. Mitte miski ega mitte keegi ei tule sinu kodurahu rikkuma. 

 

Töö

Ka tööalaselt on sind ees ootamas väga hea aasta. Edu saadab sind suurema osa aastast. Kõik uksed, mis kuni selle ajani olid kinni, avanevad su ees. 

 

 

 

Hea õnn naeratab sulle. Lõpuks ometi leiad sa toetajaid, keda sa vajad selleks, et oma eesmärke ja plaane ellu viia. Lõpuks ometi hakatakse sind rohkem hindama ja väärtustama, see aga muudab sind enesekindlamaks. 


Raha

Sellel aastal hakkavad su sissetulekud kasvama, tänu sellele saad sa suuremaid plaane hakata tegema. Katsu ainult ette vaadata, et sa kohe kõike ära ei kuluta. Hoia jalad maa peal ja kindlusta parem oma tulevikku. Kuula targemate nõu ja õpi rahatarkust.

Kommentaare ei ole