{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : veebruarikuu horoskoop

foto : unsplash / Csaba Talaber     Veebruar on selline kuu...

foto : unsplash / Csaba Talaber

 

 

Veebruar on selline kuu, kui tekib tunne, et aeg võiks nagu kiiremini minna ja kevad rutem kohale jõuda. Tänu planeetide seisule võivad mõned aga rõõmustada, sest veebruarikuu toob neile kaasa palju häid uudiseid. Teised jälle peavad olema ettevaatlikumad.


Millistel tähemärkidel tasub olla veebruaris ettevaatlikum? 

Kaalude esindaja peab ette vaatama, et ta oma suurt armastust ei vaheta kassikulla vastu. Et ta ei ohverdaks midagi, mis on talle kallis. Kaaludel juba on kord selline puudus, et nad võivad tegutseda teinekord täiesti loogikavastaselt ja teha ise endale halba oma mõtlematu teoga. Ta võib seda kahetseda, kui hakkab tegema juhuslikkevalikuid lähtudes oma isiklikest soovidest ja vajadustest. 

Vähk on aga nostalgiline tähemärk, hea oleks, kui ta karastaks oma vaimu ja muutuks hingeliselt tugevamaks. Et ta ei laseks end käest ja katsuks end paremasse vormi saada. Tema pidev negatiivne hoiak, mis teinekord sarnaneb küünilisusele, ajab kõik tema lähedased tema juurest eemale. 

Kaksikute elus läks kõik jaanuaris hästi, talle toodi kandikul kõik kätte aga ta ei näinud selle tõttu lähenevaid raskusi. 

Kaljukits, kas sul ei ole raske praegusel ajal endaga tõtt vaadata peeglist? Kas sulle ei tundu, et sa põgened iseenda eest isegi, kui sa katsud naeratada ühe suupoolega? Räägi oma muredest mõne oma lähedasega, sest sa tead väga hästi, et oma hinges sa kannatad.

 

 


Millistele tähemärkidele toob veebruarikuu kõige rohkem õnne? 

Kõik tulemärgid on au sees veebruaris. Neid on ees ootamas hea õnn. Jäära saadab edu tööalases elus. Lõvile toob veebruar küünlavalgust, romantilist muusikat ja lillekimpe. Amburile head seltskonda ning toredaid hetki nende seltsis, kes on talle kallid. Kui sa oled sündinud tulemärgi all, on sind ees ootamas üle ootuste hea veebruarikuu. 

Kallihinnaline ja väärtuslik Sõnn võib ka oma vaimu valmis panna, sest head üllatused on teda ees ootamas. Head uudised on tema poole juba teel, mis on seotud tema tööalase tulevikuga. 

Kalade tähemärgi esindajaid on samuti ees ootamas muutused töö juures. Hea oleks, kui ta haaraks kõikidest headest võimalustest kinni ega magaks seda kuud maha. Tulevik on paljutõotav. 


Mida veebruarikuu meile kaasa toob? 

Ãœks, mis on kindel, on see, et Skorpion ja Sõnn veebruaris omavahel läbi ei saa. Nad leiavad võimalusi, kuidas teineteisele haiget teha ja teineteise tuju rikkuda nagu kaks ärritunud kassipoega. 

Ãœldiselt aga tundub, et raskusi võib tekitada ka veemärkide ja maamärkide omavaheline suhe. Veemärkidest ei ole alati kerge aru saada, maamärgid on tuntud oma otsekohesuse poolest. Tõenäoliselt heidavad veemärgid maamärkidele ette liiga järsku ja kanget loomust, maamärgid aga omalt poolt süüdistavad veemärke silmakirjalikkuses. Seega ei ole midagi head veebruaris nende omavahelisest suhtest loota. 

Ambur ja Kaalud peaksid olema aga lahutamatud veebruaris. Nad otsivad oma ellu õnne ja rõõmu.

 

 


Jäär

Uus, vastutusrikas ametipost on sind ees ootamas. Sind tunnustatakse. Palk peaks tõusma. Kui sa otsid uut töökohta, leiad sa veebruaris just selle, mida sa  otsid. Terve veebruarikuu saadab sind hea edu. Ja mitte ainult tööalases elus. Ka armastuse ja tervise seisukoha pealt läheb kõik ainult paremini. Mida veel tahta? 


Sõnn

Sa oled nüüd jõudu kogunud peale seda natuke keerulisemat jaanuarikuud. Ja pead töö juures käised üles käärima. Ilmselt oled sa väga heas vormis. Ja ettevõtlik. Armastuse koha pealt peaksid sa olema õnnelik ja rahul. Veebruarikuu toob sulle palju ilusaid hetki. Vallalisi on ootamas head võimalused.


Kaksikud

Veebruarikuu tuleb üsna sarnane jaanuarile. Tõenäoliselt mõtleb Kaksikute esindaja oma elu üle nii põhjalikult järele, et unustab isegi oma lähedased. Mitmed küsimused võivad tekkida, mitmed kahtlused vaevata ta hinge, mis puudutavad tema tööalast elu ja eraelu. Muretseda ei ole vaja, sest ta leiab kõikidele küsimustele vastused õigel ajal. 


Vähk

Veebruar tuleb paljutõotav. Kui sa otsid uut töökohta, siis võid sa kindel olla, et su lootused ja ootused täituvad. Armastus koputab su uksele veebruaris ilma ette hoiatamata. See on saatuse sõrm, mille eest sa ei pääse. Võib-olla tuleb sul isegi raske valik langetada. 

 

 


Lõvi

Kokkuvõttes tuleb see aasta sinu jaoks väga hea. Kui sa oled vallaline, siis on sind ees ootamas üks väga ilus kohtumine. Mis esmapilgul võib tunduda natuke keeruline....


Neitsi

Veebruar on sinu jaoks lahku minemise ja uue alguse tegemise kuu. On see siis seotud tööalaste või eraeluliste asjadega, sind on ees ootamas suured muutused. Sellega võivad kaasneda mõned riskid. Ent sa leiad väljapääsu igast olukorrast. 


Kaalud

Sündmusterohke kuu on sind ees ootamas, eriti selles suhtes, mis puudutab tööasju. Sa näed tõesti palju vaeva ja saad väärilise tasu oma töö eest. Mis puutub armastusse, siis pead sa natuke kannatlikkust varuma. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe olema hea ja tugev.


Skorpion

Kas sa tunned suuremat väsimust peale tulemas? Veebruarikuu tuleb täpselt samasugune nagu jaanuar. Teiste sõnadega teed sa oma tööd ilma suurema rõõmuta ja sind vaevab suur motivatsioonipuudus. Võimalik, et suhteprobleemid muudavad sind rahutuks. 


Ambur

Sind on ees ootamas väga hea kuu. Mõned väljakutsed võivad tekkida aga sa leiad kõikidele probleemidele lahenduse. Ja selle tõttu on rõõmustamiseks ainult rohkem põhjust. Mis puutub armastusse, siis peaksid sa olema heas tujus. 


Kaljukits

Veebruarikuus on valitsev õhkkond rahulik. Sind on ees ootamas meeldiv kuu, mingeid suuremaid sündmusi ei tohiks tekkida. Sa kasutad seda perioodi, et võtta rohkem aega iseendale. Kui sa oled kellegagi koos, siis miks mitte muuta oma suhet värskemaks. Mis puutub tervisesse, siis tuleb veebruar täpselt samasugune nagu jaanuar. 


Veevalaja

Veebruarikuu tuleb pilvine armastuse seisukohalt. Mis puutub tööasjadesse, pead sa kannatlikkust varuma enne, kui su asjad paremuse suunas liikuma hakkavad. Seega töö juures on tühjus, armastuses hall ja kõle, ainus positiivne asi peaks olema su tervis. 


Kalad

Hea uudis on see, et sa peaksid veebruaris lausa pakatama heast energiast. Ilmselt oled sa ettevõtlikum ja loomingulisem terve kuu jooksul. See on väga hea, sest töö juures on sind ees ootamas kiired ajad. Mitmed head võimalused on tekkimas.



Kodused lood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole