{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid vahetavad töökohta sellel aastal

foto : unsplash / Edu Lauton     Milliste tähemärkide esind...

foto : unsplash / Edu Lauton

 

 

Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas töökoha vahetus sellel aastal: uus ametipost või uus töökoht uues ettevõttes? Õnneks on tegemist selliste tähemärkidega, kellele igasugused muutused väga  meeldivad. 

Kui sina ka unistad paremast töökohast aga sinu tähemärki selles nimekirjas ei ole, siis ära unusta, et tegemist on kõigest astroloogiaga ja Merkuur ega Jupiter ei saa sinu asemel lahkumisavaldust lauale nagunii panna. 


Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas töökoha vahetus ja uued ning paremad võimalused sellel aastal? 

 

 

 

Kaksikud

Esimene tähemärk, kes teeb karjääri sellel aastal ja võib vahetada töökohta, on Kaksikute märk. Selle aasta alguses viibib Kaksikute märgis planeet Marss ise. Marss on aga tegutsemise- ja energia planeet, mis tegelikult viibib Kaksikute märgis juba eelmise aasta oktoobrikuu lõpust ja jääb kuni 25. märtsini. Kuni 12. jaanuarini oli Marss aga retrograadis. Marss saadab Kaksikutele head energiat ja jõudu juurde. Kaksikd igatsevad aga vahelduse järele ja tahavad oma ellu põnevust juurde. Igavus ja rutiin ei meeldi neile sugugi.. Planeet Pluuto on Kaksikutega selles suhtes ühel nõul. Pluuto liigub 23. märtsil Veevalaja märki ja aitab Kaksikutel tööalaseid unistusi ellu viia. Üks uus võimalus on tekkimas, uus ajajärk on Kaksikute elus algamas, tuues kaasa kõikide unistuste täitumist. 2023. aastal võib Kaksikute esindaja lõpuks ometi jalad seina peale panna, sest mitmed tema suurimad soovid on täitumas.

 

 


Veevalaja

Veevalaja võib sellel aastal lihtsalt lahkumisavalduse laua peale panna. Nii nagu Kaksikud, on ka Veevalaja õhumärk ja nagu Kaksikute märki, mõjutab ka teda Marsi energia kuni kevadeni. Ja see tähendab, et sellel aastal otsustab Veevalaja ütelda välja kogu tõe, mis tal südame peal on. Ta seisab oma õiguste eest väljas ja kaitseb oma huve: kui töö juures on õhkkond liiga pingeline; kui see töö, mida ta teeb, talle enam ei sobi või käib tema väärtushinnangute vastu, teeb ta kannapöörde ja läheb lihtsalt minema. Ka temal pole midagi muudatuste vastu. Veevalaja märki valitsev planeet Uraan on tuleviku ja muutuste planeet. Ja selle tõttu on üsna tõenäoline, et ta sellel aastal leiab endale midagi paremat. Ja mis kõige tähtsam, ta vajab praegu vabadust rohkem, kui kunagi varem. Saturn on tema märgis juba teist aastat ja pidurdab kõiki tema ettevõtmisi ning plaane. Selle aasta 7. märtsil pakib Saturn aga oma asjad kokku ja liigub edasi, valmistades sellega Veevalajale suurimat rõõmu. Uued tuuled hakkavad puhuma seejärel Veevalaja elus. Jupiter toob talle aga head õnne kaasa kuni maikuu keskpaigani. Kõige rohkem õnne toob Veevalajale aga Merkuur õhumärkides 12. veebruarist kuni 3. märtsini, seejärel 11 - 27. juunini ning lõpetuseks 5 - 22. oktoobrini. Ja kõige lõpuks toetab Pluuto Veevalaja märgis kõiki tema ettevõtmisi ja aitab tal oma unistusi täide viia.


Kommentaare ei ole