{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid ei sobi omavahel kokku?

foto : unsplash / Tyler Nix      Sodiaagimärkidel on igal ü...

foto : unsplash / Tyler Nix

 

 

 Sodiaagimärkidel on igal ühel oma isiksus, omad head ja halvad küljed. Omad voorused ja omad puudused. On häid suhtlejaid, on ekstravertseid ja introvertseid, on manipulaatoreid, on truudusetuid ja on neid, kes teevad kõike kogu hingega. Üsna kergesti on võimalik selgeks teha, milliseid tähemärke võib usaldada ilma ainsagi probleemita ja millistega tuleks olla ettevaatlikum. Kõik sõltub tegelikult ju sellest, kellega sa paremini sobid. Vähemalt väidavad seda astroloogid. Seega oleneb kõik sellest, millisel kuul sa oled sündinud ja milline on sinu päikesemärk, see määrabki, kellega sa sobid ja kellega mitte. Osad tähemärgid sobivad omavahel paremini, kui teised. Need, kes omavahel ei pruugi sobida, võivad seda tunda kohe kokku saades, et jutt kuidagi ei jookse ja nagu mingi pinge oleks kogu aeg sees. Parem on seda ennetada. Millised tähemärgid omavahel ei sobi? 


Kellega Jäärad ei sobi? 

Jäärad on hästi energilised. Mõnikord võivad nad olla hästi ülevoolavad. Jäär teeb kõik, et muuta oma elu põnevamaks, ta katsetab enda ja teiste piire ja otsib kogu aeg oma ellu uusi kogemusi. Ehk siis teisisõnu, ta ei püsi lihtsalt paigal. Kaladel on sellisest asjast väga raske aru saada, sest Kalade esindaja tahab elada rahus ja vaikuses. Neil on omavahel väga raske teineteisest aru saada ja nad lihtsalt kurnavad üksteist ära. Jäär tänu oma ülevoolavale energiale, Kalad aga pidevale vaikimisele. Ta on Jäära jaoks liiga salapärase olemusega. Jäära kurnab lõpuks ära see pidev mõtlemine ja arutamine. 


Kellega Sõnnid ei sobi? 

Sõnn tahab oma elu nautida. Tema jaoks on lähedastega veedetud aeg hindamatu väärtusega. Ja muidugi toit, hea toit on see, mida ta naudib. Talle meeldivad elus väikesed aga lihtsad rõõmud. Tal ei ole palju vaja. Tavaline, harjumuspärane elu on kõik, mida ta tahab ja soovib. Ära katsugi tema plaanidesse sekkuda ja hakata tema elus midagi ümber muutma, sa lähed sellisel juhul lihtsalt temaga tülli. Ära unusta, et tal on sarved, mida ta vajadusel võib kasutada, et sulle su kohta kätte näidata. Ära sekku tema ellu, kui sa tahad temaga hästi läbi saada. Ja otse loomulikult, Veevalaja sellisest asjast aru ei saa ega mõista seda. Veevalajale lihtsalt ei mahu pähe, kuidas Sõnn viitsib aasta aasta järel elada täpselt samasugust elu ilma, et ta tahakski oma elus midagi muuta. Sõnnile aga Veevalaja ükskõiksus käib üle mõistuse. Sõnn on mõistlik ja arukas, ettenägelik, ta mõtleb oma tuleviku peale. Veevalajat ei huvita nagu elus üldse mitte miski, ta võtab kõike kergelt ja pealiskaudselt. Neil on raske omavahel kuldset keskteed leida.


Kellega Kaksikud ei sobi? 

Kaksikuid peetakse sageli sodiaagi suurteks lasteks. Ja sellel on ka põhjus, sest Kaksikud sümboliseerivad kevadist kerglust ja muretust, naeru ja rõõmu. Merkuur toetab Kaksikute märki ja selle tõttu oskavad Kaksikud suhelda paremini, kui teised. Kaksikutele meeldib naerda ning lobiseda maast ja ilmast. Kaljukitsel on aga vaja selle asemel arveid maksta. Kaljukits mõtleb tööasjadele ega ole tulnud siia maailma nalja tegema. Kaljukits võtab elu tõsiselt ja mõtleb praktiliselt. Ta on põhimõtteliselt juba Kaksikute vastu, kuna ta ei suuda mõista, kuidas keegi üldse saab nii muretult elada. See ärritab teda tõsiselt. Kaksikud aga võivad tunda end halvasti Kaljukitsega, kellega neil pole midagi ühist.

 

 


Kellega Vähid ei sobi? 

Vähid on tundlikud, tähelepanelikud ja hoolivad, Vähk on valmis endast kõik andma nende jaoks, kes on talle kallid. Samas tahab ta ka ise tunda, et temast hoolitakse ja teda toetatakse. Mitmed sodiaagimärgid on selleks võimelised (nagu Sõnn ja Kalad) aga Ambur sellisest hellitamisest aru ei saa. Amburile on tema isiklik vabadus liiga tähtis, suhe Vähiga lämmataks teda, sest Vähk vajab liiga palju tähelepanu. Isegi sõbrana. 


Kellega Lõvid ei sobi? 

Lõvil on tegelikult väga tugev iseloom. Ta on küll väga suure südamega ja hea aga ta tahab silma paista, tahab särada ja selle tõttu võivad mõnede tähemärkidega tekkida lahkhelid. Näiteks nagu Sõnniga. Nad mõlemad tahavad, et viimane sõna jääks neile. Ilmselt vaidleksid nad kogu aeg millegi üle. 


Kellega Neitsid ei sobi? 

Neitsi on sõbrana abivalmis ja lojaalne. Ta võib olla natuke nõudlik ainult nendega, kellega ta läbi käib. Ja nendega, kes tema reeglitest kinni ei pea, võib ta lõpetada üldse kogu suhtlemise. Neitsi vajab oma elus korda ja turvatunnet. Ambur aga Neitsi seatud reeglitest kinni ei pea ja läheb Neitsi jaoks üldse kogu aeg üle piiri. Ambur ei saa aru, mille pärast see Neitsi kogu aeg muretseb ja stressab. Ta tahaks, et Neitsi õpiks elama lõpuks ometi rahulikult ja muretsemata aga hoolimata kõikidest tema pingutustest, ei suuda ta Neitsit muuta. Nad lihtsalt ei ole samal lainel. 

 

 


Kellega Kaalud ei sobi? 

Kaalud sobivad üldiselt kõigiga, sest nad tahavad ainult, et kõik oleks rahul. Ainult Kaaludele meeldib palju rääkida ja suhelda, eriti oma sõpradega. Kalade märgi esindajad aga eelistavad tegutseda, mitte rääkida. Seega on nende vahel liiga palju välja ütlemata asju ning küsimärke, mille tõttu nende omavaheline suhe oleks liiga keeruline, et sellest asja võiks saada. 


Kellega Skorpionid läbi ei saa? 

Üldiselt saadab Skorpioneid halb kuulsus. Küll peetakse teda manipulaatoriks, siis liiga sarkastiliseks, siis salapäraseks ja müstiliseks. Keegi ei tea, mida Skorpion tegelikult mõtleb. Tegelikult ei saa keegi Skorpionist lihtsalt aru. Sest ka Skorpionitel on palju häid külgi. Ta on lojaalne ja kirglik kõiges, mida ta teeb. Nagu Vähid. Ainult Kaksikutega Skorpion omavahel ei sobi. Ja seda sellel lihtsal põhjusel, et nad näevad elu läbi erineva vaatenurga. Kaksikud on optimistlikud ja näevad elu positiivses valguses. Skorpion on vaikne ja nostalgiline. Tema jaoks on klaas alati pooleldi tühi, mitte pooleldi täis. 


Kellega Amburid läbi ei saa? 

Ambur on üks kõige optimistlikematest tähemärkidest. Ambur on alati heas tujus. Amburile ei meeldi aga kitsa silmaringiga ja jonnakalt kangekaelsed inimesed. Ambur tahab palju vabadust ja muuta oma elu põnevaks, Neitsiga koos olles võib ta tunda suurt pettumust, sest Neitsi on tema jaoks liiga eemalolev ja reserveeritud. Neitsi aga  leiab, et Amburil puudub hea kasvatus ja taktitunne. 

 

 


Kellega Kaljukitsed läbi ei saa? 

Kaljukitsest on raske aru saada. Oma elus otsib ta selliste inimeste seltsi, kellel on samad väärtushinnangud nagu temal : stabiilsus, võrdsus ja töökus. Ta organiseerib oma rahaasju paremini, kui keegi teine. Tal on kõik kulud ja tulud Excel'i tabelisse üles märgitud ja juba olemas säästud pensionipõlveks. Talle meeldib, kui ta elus on kindel kord ja ta ei jäta midagi juhuse hooleks. Sodiaagi reformaator Veevalaja käib talle aga tõsiselt närvidele. Veevalajale meeldib debatte pidada isegi sellepärast, millist saia ta poest toob: kas tavalist röstsaia või seemnetega saia. Veevalaja kipub mõnikord ka iseendaga vaidlema, Kaljukits ei näe sellel kõigel lihtsalt mõtet. 


Kellega Veevalajad läbi ei saa? 

Veevalaja on sodiaagi mässumeelne, tõeline revolutsionäär, kes tahab kogu aeg midagi muuta. Ise on ta seejuures aga väga elurõõmus ja vabameelne. Ta ei püsi pudelis ka paigal ja tahab oma ellu rohkem originaalsust, selle tõttu ta ongi sageli ühiskonnast eemale tõrjutud oma ekstravagantsuse poolest. Mõned arvavad, et ta on oma ajast ees; teised kehitavad õlgu ja leiavad, et Veevalaja on lihtsalt väsitav ja keegi ei jaksa tema sabas pidevalt joosta. Veevalaja ise leiab, et kõik Neitsid ja Vähid on üldse liiga tundlikud ja emotsionaalsed. Tema ei ole lasteaiakasvataja, kes käib pidevalt järel ja pühib teiste pisaraid ning lohutab. Veevalaja lihtsalt ei sobi ei ühe ega teisega. 


Kellega Kalad läbi ei saa? 

Kalade esindaja on tundlik, heatahtlik ja rahulik. Tema usub sõprusesse, rahusse, ülevatesse tunnetesse, talle meeldivad rohkem teod, kui sõnad. Ta usub sellesse, mida ta näeb ja mitte sellesse, mida ta kuuleb. Ta on väga tundlik ja tunnetab kõike tugevamini, kui teised. Tundub nagu oleks ta sageli muljal, omas väikeses mullis. Kaljukits aga on kahe jalaga maa peal ja tal on raske aru saada sellisest ebamäärasest olekust. Nad lihtsalt ei ole samal lainel. Kalad oleksid Kaljukitsega kogu aeg pinges, Kaljukits aga ei jaksa tõsiselt ära kuulata seda pidevat mula ja tunneks end nagu 2-aastase lapse hoidja. Nad ei räägi sama keelt.

Kommentaare ei ole