{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas sinine esmaspäev kõige paremini üle elada - soovitused igale tähemärgile!

foto : unsplash / Ahmed Zayan     Meie ei tea, kuidas teieg...

foto : unsplash / Ahmed Zayan

 

 

Meie ei tea, kuidas teiega nüüd lood on aga meie endale masendust ligi küll ei lase, isegi mitte tänasel päeval, mis kõikide märkide järgi peaks kõige rohkem masendust tekitama inimestes. Selleks, et enda enesetunnet täna parandada, tuleb kuulda võtta planeetide nõuandeid ja soovitusi.

Seega ära hakka meelt heitma ehkki põhjust selleks leiab alati : Merkuur on retrograadis ja täna on jaanuarikuu kolmas esmaspäev - aasta depressiivsem päev. Vähemalt kirjade järgi. Kui sa tahad hakata hädaldama, siis tee seda vaikselt ja omaette, sest see võib olla nakkav. 

Aga selle asemel, et hakata musti mõtteid mõlgutama, tee parem seda, mida inimesed on teinud aegade algusest : ära hakka enda juures vigu otsima ja lase teistel leida probleemidele lahendusi. Mõnikord see aitab. Loe, mida sul täna teha tuleb, et end paremini tunda. 


Jäär : ärata oma võistlusvaim üles

Kes on täna tugevam, kas sina või mustad mõtted, mida sa oma pähe lased ja millel sa lubad oma päeva ära rikkuda. Naeruväärne. Õnneks saad sa ise ka sellest aru. Võta end kokku õigel ajal. Sina oled kõige tugevam sodiaagimärkide seast, tõesta siis seda vähemalt täna nii endale, kui teistele. Ära muutu liiga emotsionaalseks. Näita, milleks sa võimeline oled. Ja ole oma nõrkustest tugevam.

 

Sõnn : aeg on talveunne kerida

Ilmselt astusid sa vasaku jalaga täna voodist välja ja asetasid oma jalakese õrnalt millegi sisse, mis ei oleks seal pidanud olema. Selle tõttu oled sa terveks päevaks tujust ära. Lisaks ei läinud kohvimasin ka  tööle ja uksest välja minnes ei mäletanud sa enam, kuhu sa oma võtmed panid. Jäta see tänane päev sinna, kus seda ja teist ja keri parem talveunne. Heida uuesti magama ja mossita kuni aprillikuuni omaette. Küll kevad toob sulle uue töökoha.

 

 

 

Kaksikud : hakka kuulujutte rääkima

Igal aastal kordub sama lugu. Su töökaaslaste hall nägu tänasel päeval rikub kogu su päeva ära ehkki sa olid hommikul ärgates heas tujus. Aga sa ei lase enda tuju nii kergesti ära rikkuda ja selle tõttu hakkad kuulujutte levitama, et äratada oma kolleegides huvi. Sa oled nagu püromaan, paned tikust paberiotsa põlema ja siis imetled, kuidas see tuld võtab.  Vaata, et sa ei unusta tuld ära kustutada enne koju minekut. 


Vähk : osta midagi head täna õhtuks

Täna ei saa keegi öelda, et sa oled liiga emotsionaalne või lähed liiale, sest täna on sinine esmaspäev ja sul on lausa õigus masendust tunda. Kaljukitsede hooaeg ei ole sinu lemmik ja sa ei jõua selle lõppu ära oodata. Lohutuseks oled sa juba hakanud vastlakukleid sööma. Sa sööd ja jood viimasel ajal üldse liiga palju aga ärgu keegi sulle etteheiteid tehku : küll iga päev muretseb ise enda eest. Sellepärast ostagi täna endale jälle midagi head ja kutsu kõik oma lähedased külla. Nii leiad sa oma hingerahu tagasi ja oled jälle rõõmus.


Lõvi : korralda mõni pidu

Mis siis, et täna on sinine esmaspäev, sest sinu hinges on pidupäev! Sa oled ennast juba igati valmis sättinud ja ei lase mitte kellelgi oma päeva ära rikkuda. Sa veedad oma aega rõõmsalt lobisedes ja muljeid vahetades, las need, kes on Neitsi tähtkujus sündinud, teevad kõik töö ära samal ajal. Kui sul on kaardid kaasas, siis katsu tulevikku ennustada, nii saad sa kohe kõikide Skorpioni tähtkujus sündinud töökaaslastega suureks sõbraks.


Neitsi : sa mõtled praktiliselt

Sa oled alati ratsionaalne olnud, see on sinu kõige suurem puudus ja kõige parem omadus. Täna tuleb see sulle aga lausa kasuks. Sa ei lasku kunagi nii madalale, et hakkad uskuma mingit sinist esmaspäeva. Ja selle tõttu tõestadki kõigile, et see on täielik jama. Peale seda, kui sa oled pool tundi googeldanud ja avastanud, et sinine esmaspäev on tegelikult reklaamitrikk, ei lase sa teistel enam hädaldada tänase päeva pärast. Sinul isiklikult ei ole nii palju vaba aega, et hakata meelt heitma ja hädaldama oma elu üle ja sa ei hakka uskuma midagi, mida pole teaduslikult tõestatud.

 

 


Kaalud : tee end ilusaks

Mitte miski ei pane sind ennast paremini tundma, kui teadmine, et sa näed hea välja. Sellel on ka oma põhjus: sinu tähemärki valitseb armastuse ja ilu planeet Veenus ise. Ja selle tõttu sõltubki sinu tuju tavaliselt paljuski sellest, kui hea sa sellel päeval välja näed. Ja natuke ka sellest, kuidas teised välja näevad. Kahjuks ei saa sa oma töökaaslaste riietumisstiili muuta isegi, kui sa seda väga tahaksid. 


Skorpion : kasuta võimalust

Sa olid ärgates väga heas tujus ja see tundus sulle endale ka imelik ning pani isegi muretsema. Ära alahinda kunagi oma intuitsiooni. Sa oled sarkastiline inimene, mõnikord võid sa toriseda ja teinekord vait olla. Sinine esmaspäev võiks olla lausa sinu päev. Meie soovitus sulle : kanna täna ainult musta värvi riideid. Vähemalt tänasel päeval on kõik sama halvas tujus nagu sina. Sinu hiilgehetk on kätte jõudnud.


Ambur : mõtle järgmisele puhkusele

Alles sa tulid reisilt ja juba sa tahad tagasi kaugele eemale igapäevasest elust. Sa tunned kogu aeg vajadust minna kuhugi. Reisimine on see, mis teeb su hinge õnnelikuks ja valmistab sulle rõõmu. Sellepärast kasutagi tänast päeva, et valmistada oma järgmist puhkusereisi ette. Ja vabal ajal pane silmad kinni ning tunne oma nahal päikese soojust ja lindude laulu. 

 

 


Kaljukits : võta vaba päev

Loodame, et sa kohvi kurku ei tõmmanud neid ridu lugedes. Kõik teavad, et su aeg on raha ja sul pole hetkegi vaba aega oma ülikiires päevaplaanis. Aga hea oleks, kui sa võtaksid vaba päeva. Lihtsalt selleks, et katsetada midagi uut, mida sa kunagi veel pole teinud  ja puhata. Puhkamine tähendab seda, et sa mõneks ajaks lülitad end töömuredest välja ja mõtled muudele asjadele. On ju huvitav, eks ole? Lülita end lihtsalt välja, pane sussid jalga ja hakka makarone sööma. Pole tänu väärt


Veevalaja : pea vastu

Sulle meeldib kuulutada kõikidele, kes kuulda tahavad (eriti Jäärade ees), et sa ei ole mingi lammas. Sa tead väga hästi, et sinine esmaspäev on äritrikk, millega tuli lagedale üks reisifirma ja et igal aastal süvendab see ainult kapitalistlikku mõtteviisi. Seega ole täna hea Veevalaja nagu sa alati oled olnud ja ava ka oma töökaaslaste silmad sinise esmaspäeva suhtes. Mingisugune sinine esmaspäev ei saa sulle halba teha, vähemalt mitte sellel aastal. Kindel muidugi ei ole, mida su töökaaslased sellest kõigest arvavad, kui sa hakkad tulises vaimus neile kõnet pidama.


Kalad : eira

Kuna sa oled Kalade tähtkujus sündinud, siis oskad sa reaalsust eirata väga hästi. Täna on sul kõik õigused seda teha nii palju, kui süda lustib, sest see teeb sulle ainult head. Tee nagu teisipäev oleks juba kätte jõudnud ja ära tee välja oma töökaaslaste hädaldamisest. Pane endale tropid kõrva ja põgene oma unistuste maailma. Sa ju oskad seda väga hästi teha.


Kommentaare ei ole