{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Sõnni kõige paremad sõbrad?

foto : unsplash / Gian Gescon     Kellega Sõnnid kõige pare...

foto : unsplash / Gian Gescon

 

 

Kellega Sõnnid kõige paremini sobivad kokku? Jäärade, Kaalude või siis hoopis Lõvidega? 

Mis puutub sõprusesse, siis on sageli kõik üks suur juhuse mäng. Või umbes sinnakanti. Astroloogias on näiteks igal tähemärgil oma kindel iseloom. Jäär on ettevõtlik, Kaksikud on lõbusad, Kaalud on head diplomaadid, Ambur optimistlik, Kaljukits on range isegi iseenda vastu ja organiseerib oma elu paremini, kui keegi teine, Kalad jällegi kalduvad unistama. Ja nii edasi. Otse loomulikult, selle nurga alt võttes sobivad ühed tähemärgid omavahel paremini, kui teised. On need, kes kokku saades kohe leiavad ühise keele ja siis on neid, kellel pole omavahel midagi suurt öelda. 


Millised on Sõnni tähemärgis sündinud inimesed? 

Sõnn on sodiaagi teine märk. Tema ülesandeks on hoolitseda nende seemnete eest, mille Jäär maha istutas. Sõnni tähtkujus sündinud inimesed on tavaliselt praktilise mõtlemisega. Nad on arukad ja mõistlikud, just sellised, kellelt kõik tahavad nõu ja abi küsida. Nagu kõik maamärgid, oskab Sõnn hästi oma elu organiseerida ja elab vastavalt oma väärtushinnangutele ning põhimõtetele. Sõnn on lojaalne, truu, aus, püsiv ja stabiilne - tema peale võib alati ja iga ilmaga kindel olla. Oma igapäevases elus on Sõnn see, kes juhib oma lähedasi, muutes neid kohusetundlikemateks inimesteks. Aga Sõnn oskab ka elada ja elu nautida, ta ei ütle kunagi ära heast toidust ja seltskonnast. Teda valitseb planeet Veenus, tänu millele on Sõnn tõeline gurmaan. Tal on väga hea maitse, talle meeldib süüa valmistada, aias tegeleda ja hoolitseda oma kodukotuse eest.

 

 


Milline on Sõnn sõbrana? 

Sõnn on selline, kes ei hakka mingeid südametega sõbrakaarte saatma ja igavesi tõotusi tegema. Suured tundeavaldused ei ole tema rida. Sellist keelt tema ei oska. Isegi, kui ta on natuke materialistlik ja natuke ihne ent kui ta armastab, siis ta kokku ei hoida. Oma sõprade vastu on Sõnn vägagi helde. Ta on alati olemas oma sõprade jaoks aga ta eelistab näidata oma sõprust välja läbi tegude, mitte läbi sõnade. Kui ta sinust hoolib, valmistab ta sulle midagi head süüa. Ta ei kingi oma usaldust kohe ja esimesele ettejuhtuvale, kui ta on aga seda teinud, on ta valmis andma endast kõik. Ta on truu ega reeda sind kunagi. Ära sina ka tee talle haiget. Sest kui ta peaks sinus pettuma, siis lõpetab ta sinuga igasuguse suhtlemise. Ega muuda kunagi oma meelt. 


Kellega Sõnn hästi sobib? 

Tegelikult on temaga lihtne läbi saada. Selleks, et talle rõõmu teha, tuleb organiseerida lihtsalt mõni mõnus õhtu hea söögiga. Ning kaminatulega. Ta võib vabalt suhelda ükskõik kellega. Väike eelistus on tal nende suhtes, kes on sündinud Neitsi või Kaljukitse tähtkujus. Mõlemad on maamärgid nagu tema isegi. Nemad mõistavad üksteist ilma sõnadetagi. Neil on sama eluvaade. Kõik peavad oma elus tähtsaks tasakaalu ja väärtushinnanguid. Mitte kunagi ei lase nad rahaprobleemidel oma sõprust rikkuda. Nad toetavad teineteist kõiges. Koos leiavad nad lahendused kõikidele oma probleemidele, investeerivad, ostavad kinnisvara, märgivad kõik oma tulud ja kulud Excel' i tabelitesse üles ning käivad reisimas, kui leiavad midagi soodsat. 

Sama võiks öelda ka Vähi ja Skorpioni kohta. Mõlemad veemärgid on väga tundlikud ja mõtlevad ning käituvad tihti nagu Sõnn. Nad on truud ja ustavad, oskavad ära kuulata teineteist ning toetada igas olukorras. Nad jäävad igas olukorras rahulikuks ja kannatlikuks. Nende vahel on usalduslik sude. Koos muudavad nad maailma paremaks paigaks. 

 

 

 

Kes on Sõnni kõige parem sõber? 

Kui Sõnn saab paljudega hästi läbi, siis ühe tähemärgiga on tal siiski kõige parem klapp. Koos on nad võitmatud. Koos on nad lahutamatud. Sõnn ja Kalad on kõige suuremad sõbrad. Neile meeldib kõik, mis on ilus, millel on mingi mõte, mis on loominguline, kõik, mis toob hingerahu. Nad organiseerivad toredaid õhtuid telekat vaadates, lähevad spaasse või heasse söögikohta sööma. Loevad raamatuid, maalivad või voolivad savipotte. Nad aitavad teineteist kogu aeg kõiges. Nende omavaheline suhe on rikastav mõlemale. Kui sodiaagi pragmaatik (Sõnn) kohtub sodiaagi võluriga (Kalad), siis tekivad ülevad mõtted ja veel ülevamad teod. Kalad aitavad Sõnnil olla avatum, leida lahendusi, muuta vaatenurka, olla üle ja näha suuremalt. Omalt poolt Sõnn toob Kalad maa peale tagasi. Ta annab Kaladele nõu, tuletades meelde, et mõnikord tuleb olla natukene konkreetsem. Ja viia oma unistused ellu. Tänu Kaladele hakkab Sõnn unistama ja võtab rahulikumalt. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi ja seda parem, sest neile ei meeldi suuri sõnu teha ega palju rääkida. Nad täiendavad teineteist.

 

 

 

Miks sa ei tohiks kõike uskuda, mida sa horoskoopide kohta loed? 

Sest astroloogia ei ole täppisteadus ega ole üldse mingi teaduseharu. Kõik, mida sa loed, toetub üksnes teooriatele ja vaatlustele. Seega ei tohiks võtta kõike sõna-sõnalt. Tuleb ka seda ette, et Sõnn ei talu Kalade tähtkujus sündinut silmaotsaski ega saa temast lihtsalt aru. Või siis, et Sõnni parim sõber on Lõvi ehkki paberite järgi nad omavahel läbi saada ei tohiks. Tegelikult käib jutt päikesemärkidest aga astroloogilise profiili koostamiseks on vaja arvesse võtta ka tõusu- ja kuumärki, samuti Merkuuri asendit sünni ajal jne. Ja lõpetuseks ei ole elus ainult astroloogia, ka teised pisiasjad loevad ja tänu sellele juhtubki imesid. Ära otsi kõigele seletust.  


© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole