{ads}

HIDE

Viimased

latest

Härja 2023. aasta horoskoop

    foto : unsplash / Sahil Bandita     Mida toob Jänese aasta kaasa neile, kes on sündinud Härja aastal?  Jänese aasta Jänes ja Härg...

 

 

foto : unsplash / Sahil Bandita

 

 

Mida toob Jänese aasta kaasa neile, kes on sündinud Härja aastal? 


Jänese aasta

Jänes ja Härg võivad väga hästi omavahel läbi saada. 

Selle aasta võtmesõna kõikidele Härja aastal sündinutele on parem kohanemisvõime. 

Kas see tähendab, et mõned muutused on ees ootamas? Miks ma mitte... Ja see ei pruugi olla halb, kui Härg selle asemel, et tunda ette hirmu ja kartust eelseisvate muutuste ees, katsuks parem näha seda, et elu võib talle tuua kaasa häid võimalusi, millest tal tasuks kinni haarata. Isegi, kui kõik teavad, kui rahuliku ja natuke aeglasel loomusega Härg võib olla ja kui vähe hindab ta Jänese siia-sinna tehtud hüppeid. Sellel aastal oleks hea, kui ta tegutseks õigel hetkel, mitte peale kümne aastast järelemõtlemist ja oleks natukene enesekindlam. 

 

 

Kõik teavad, kui vastutustundlik ja usaldusväärne sa oled ent mõnes olukorras oleks hea ka kasutada väikest kavalust. 

2023. aastal ei maksa võtta kõike nii tõsiselt vaid elada rahulikult ilma muretsemata, kasutada oma kujutlusvõimet ära, reageerida kiiremini, olla optimistlikum ja samuti haarata headest võimalustest kinni. 

Sellele kõigele võib lisada (ja see peaks nii mõnelegi rõõmu valmistama), et see aasta peaks tooma Härjale palju raha juurde. 

 

 

 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on kodu sinu kindlus, paarisuhe aga võimalus olla kaitstud kõikide probleemide eest ja lihtsatest asjadest leiad sa kõige suuremat rõõmu. Sa suudad omavahel sobitada väga hästi oma eraelu ja suhted teistega, nii et ükski väline sündmus ei saa rikkuda sinu isiklikku elu ega õnne, mida sa oma kaaslasega koos olles tunned. Kui mõned pinged peaksidki tekkima, siis mängid sa lihtsalt jaanalindu ja leiad, et see on kõige parem lahendus kõikidele sinu probleemidele. 

 

Kui sa oled aga vallaline, siis peaksid su suhted paranema sellel aastal Sa ei hakka oma elu keeruliseks elama, otsides endale uusi probleeme juurde ja sa ei lase mitte ühelgi partneril ennast nutma panna sellel aastal. Sa oled otsustanud elu nautida ja teed seda. Kui üks või teine suhe sulle ei sobi, siis pole hullu, sa ootad ära vajaliku aja ja kui midagi põnevamat silmapiiril ei ole, siis jäägu kõik sinna, kus see ja teine. 

Kommentaare ei ole