{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

foto : unsplash / Carol Carpenter      Planeedid võivad su tänasesse päeva sekeldusi kaasa tuua, kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda s...

foto : unsplash / Carol Carpenter

 

 

 Planeedid võivad su tänasesse päeva sekeldusi kaasa tuua, kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda soovid. Marss on opositsioonis. Ära muutu liiga nõudlikuks teiste vastu, ära muutu liiga autoritaarseks. Ära lase ennast ka liiga palju mõjutada.


Armastus

Ilmselt oled sa otsustanud, et tänane päev peab tulema just nii hea nagu sina seda soovid. Ainult, et kõik su plaanid ei pruugi läbi minna ja sa pead valmis olema ootamatuteks vahejuhtumiteks. Kui sa oled vallaline, siis võivad sind täna mõned üllatused ees oodata.

 

 

 

Töö

Sinu otsused ei meeldi kõigile ja selle tõttu hakkad sa ise ka endas kahtlema. Ära tagane ja seisa oma õiguste eest. Ole diplomaatilisem ja taktitundelisem. Sa ei saagi kõikidele meeldida. Ole paindlikum.

 

Tervis

Tööprobleemid ei anna sulle rahu ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ning kannatada peavalude käes.

 

Raha

Tegutse rahulikult ja mõtle tuleviku peale. Ära hakka liiga palju kulutama. 

 

 

 

Pere

Pluuto ja Kuu mõjutavad sinu pere sektorit ent nende mõju ei ole väga hea seekord. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida aga mõned arusaamatused a lahkhelid võivad tekkida küll.

 

Suhted

Sa oled tundlikum ja emotsionaalsem ja võtad kõike liiga südamesse. Katsu ennast paremini kontrollida ja ära näe halba seal, kus seda ei ole.

 

Väike nõuanne: tee oma lähedased õnnelikuks

 


Kommentaare ei ole