{ads}

HIDE

Viimased

latest

21. jaanuaril on taevas noorkuu ja toob lõpuks ometi kaasa head õnne, mida me kõik praegu vajame

foto : unsplash / Fidel Fernando     Laupäeval, 21. jaanuar...

foto : unsplash / Fidel Fernando

 

 

Laupäeval, 21. jaanuaril, on taevas selle aasta esimene noorkuu. 

Seekordne noorkuu leiab aset Veevalaja märgis, kes unistab paremast maailmast ega suuda iialgi otsustada. Meile aga toob see noorkuu kaasa kaua oodatud lootust ja päästet. Peale kõiki neid viimaseid raskeid ja emotsionaalselt kurnavaid nädalaid, mis leidsid aset, kuna Merkuur oli retrograadis, toob seekordne noorkuu tagasi rahulikuma ja kindlama aja ning koos sellega võimaluse muuta 2023. aasta paremaks.

Nii Marsi, kui Merkuuri retrograadid on selleks korraks läbi saanud. Selle aasta esimene noorkuu toob meile kaasa uut energiat ja võimalust teha oma elus uus ja parem algus.


Veevalaja saadab head ja paremat energiat

Kui noorkuu aeg on väga hea selleks, et alustada oma elus uut peatükki, siis seekordne noorkuu on selleks eriti sobiv, sest tegemist on selle aasta kõige esimese noorkuuga, mis leiab aset uuendusliku maailmavaatega Veevalaja märgis. 

See on selge märk, et me peame mõtlema oma tuleviku peale. Veevalaja märki valitseb Uraan - ootamatute muutuste ja suurte saavutuste planeet. Ära siis imesta, kui sa korraga tahad oma elus midagi muuta või millestki vabaneda : mõnest halvast suhtest, kurnavast töökohast või sõltuvusharjumusest. 

 

 

Kõik uued ideed ja muutused, mis selle kuu faasi ajal aset leiavad, jäävad aga püsima. Seekordne noorkuu aitab meil alustada puhtalt lehelt ning toob meile uusi mõtteid ja uusi ideid, mis aitavad meil muuta oma elu paremaks. 


Ole muutusteks valmis

Ehkki retrograadid on selleks korraks läbi saanud, liiguvad planeedid taevas ikka edasi, mõjutades meie elu. Seega ei maksa liiga vara hõiskama hakata. Merkuuri retrograad on just lõppenud aga ei maksa unustada, et Merkuur ei saa niisama lihtsalt õiget kiirust tagasi. Selle tõttu võib esimestel nädalatel peale retrograadi lõppu olla tunda veel Merkuuri mõju. 

Samuti mõjutavad meid praegu Jupiter ja Veenus. Jupiter toob kaasa head energiat, rõõmu ja optimismi. Kuna Jupiter on praegu Jäära märgis, soovitab ta olla ettevõtlikum ja julgem. Veenus aga soovitab viia oma suhe uuele tasandile. 

 

Kuidas mõjutab 21. jaanuari noorkuu sinu tähemärki? 

Jäär 

Hea õnn naeratab sulle praegu igal sammul, eriti selle noorkuu ajal. See noorkuu on otseselt seotud Jupiteriga ja selle tõttu on sul praegusel perioodil parem nina, kui tavaliselt. Tänu sellele võid sa leida häid võimalusi, kuidas oma unistusi ellu viia.


Sõnn 

Kuula oma sisemist tarkust ja oma emotsioone. Sa pead tähelepanu pöörama oma tõelistele soovidele, et sellel aastal edasi liikuda. 

 

 


Kaksikud

Uued plaanid ja projektid tekivad. Järgnevatel päevadel võid sa saada ühelt tuttavalt või töökaaslaselt ühe väga hea pakkumise, mida oleks patt tagasi lükata. 


Vähk

Selle noorkuu ajal oled sa eriti emotsionaalne. Aga see aitabki sul muuta oma suhteid lähedastega paremaks ja tugevamaks. 

 

Lõvi

Tõenäoliselt tõstatab seekordne noorkuu sinu peas mitmed tähtsad ja olulised küsimused, millele sa pead vastused leidma ja mis on seotud mõne suurema ostuga, töökoha vahetamise või karjääri tegemisega, abiellumisega, pere suurenemisega... Üks, mis on kindel, on see, et sa oled muutustega nõus ja haarad igast võimalusest kinni.

 

Neitsi

Sinul on vaja aega maha võtta järgnevatel päevadel. Sa oled väsinud sellest igapäevasest rutiinist ja tahad nüüd keskenduda rohkem iseendale. Su keha ja vaim on sulle selle eest tänulikud. 

 

Kaalud

Õhus on midagi imelist. Hea õnn ei jäta sind maha ja selle tõttu võid sa näha vähemalt mõnda aega elu läbi roosade prillide. Seekordne noorkuu võib tuua sulle häid ideid, mis aitavad sul muuta oma elu paremaks. 

 

 

 

Skorpion

Sa tahad võib-olla midagi oma elus muuta ja teha suurpuhastust läbi nii kodus, kui tuttavate seas. See aitab sul paremini keskenduda sellele, mida sa tegelikult vajad selleks, et õnnelik olla. 

 

Ambur

Merkuuri retrograadi mõju hakkab tasapisi kaduma ja tänu sellele tunned sa, et saad taas hingata. Sa tahad väljas käia, teistega kokku saada ja õppida midagi uut. 

 

Kaljukits

Praegu on õige aeg selleks, et teenida raha. Kui sulle paremaid pakkumisi keegi ei tee järgnevatel päevadel, siis tuleb sul endal ilmselt häid ideid. Sa võid täiesti ootamatul moel rikkaks saada, hoia silmad ja kõrvad lahti.

 

Veevalaja

See on sinu noorkuu, Veevalaja. Sinu intuitsioon peaks olema järgnevatel päevadel kõige tugevam, aidates sul vastu võtta kõige paremaid otsuseid. Usalda iseennast, usalda oma elu. 

 

Kalad

Tundub nagu saadaks elu sulle viimasel ajal kogu aeg märke, tähenduslikke unenägusid ja sõnumeid. Seekordne noorkuu leiab aset sektoris, mis puudutab sinu spirituaalset elu ja tänu sellele leiad sa kõikidele märkidele tähendused, mis aitavad sul neist paremini aru saada.

 

 






Kommentaare ei ole