{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  foto : unsplash / Toni Cuenca   Nädala algus võib tulla p...

 

foto : unsplash / Toni Cuenca

 

Nädala algus võib tulla pingelisem, eriti selles, mis puutub rahaasjadesse, võib-olla on sind ees ootamas üks halb üllatus, sellepärast oleks hea, kui sa hoiduksid liigsetest kulutustest. Merkuur on jõudmas Kaljukitse märki ja muudab sind enesekindlamaks, võib juhtuda, et ühel hetkel kaotad sa kannatuse ja seda ilmselt töö juures. Täiskuu Kaksikutes 8. detsembril soovitab sul rohkem hoolitseda oma lähedaste eest. 

 

 

Armastus

Neptuuni aspekt ei ole kõige parem ja võib tekitada pahandust sinu paarisuhtesse. Tõenäoliselt ei ole su kaaslane enam nõus leppima sellega, mis tema silmis on vale. Ära ärritu ja ära hakka oma õigust peale suruma. Katsu rääkida rahulikult. 

 

 


Töö

Katsu jääda rahulikuks igas olukorras, kui sa tahad, et kõik hästi läheks ja hoida eemal suuremaid sekeldusi.


Tervis

Marss mõjutab hetkel sinu tervise sektorit ja selle tõttu oleks hea, kui sa ei kurnaks oma tervist liiga palju ära, vastasel korral on selle planeedi mõju negatiivne. Midagi tõsist sind õnneks ei ohusta aga sa võid olla tavalisest närvilisem ja tunda suuremat väsimust.


Raha

Ole väga ettevaatlik oma rahaasjadega, sest planeetide seis ei ole hetkel kõige parem. Ära kuluta ja ole kokkuhoidlikum.

Kommentaare ei ole