{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

foto : unsplash / Marina      Sellel nädalal tuleb sul võib-...

foto : unsplash / Marina

 

 

 Sellel nädalal tuleb sul võib-olla muuta oma vaatenurka ja uskumusi, sest Merkuur on sisenemas sinu märki. Väga ilus aeg on sinu elus algamas, vii oma plaanid ja eesmärgid ellu. Täiskuu on Kaksikutes 8. detsembril, ole sellel päeval ettevaatlikum ja vaata, et sa ei teeks korvamatuid vigu. Ära muutu hooletuks. Veenus on jõudmas sinu märki 10. detsembril ja toob su ellu armastust. 


Armastus

Praegune periood on väga hea. Veenuse mõju annab juba ennast tunda ja toob su ellu nii õnne, kui rõõmu. 

 

 


Töö

Võib-olla tunned sa sellel nädalal töö juures suuremat rutiini ja igavust ja teed oma tööd automaatselt, ilma mõtlemata. Ilmselt ei jõua sa puhkust enam ära oodata. Õnneks hakkavad asjad tasapisi paremuse poole liikuma ja sa leiad taas oma motivatsiooni üles.


Tervis

Uraani aspekt ei ole hetkel kõige parem ja selle tõttu võib su tervis olla üsna kõikuv. Katsu toituda tervislikumalt, väldi liiga rasvast ja magusat toitu. Loobu alkoholist, tee rohkem sporti ja mõtle rõõmsaid mõtteid


Raha

Seekord ei olegi sinu kõige suuremaks mureks see, kuidas rohkem raha teenida, vaid see, kuidas vähem kulutada. Võib juhtuda, et kohati ei suuda ka sina kiusatustele vastu panna ja lähed kergema vastupanu teed. 



Kommentaare ei ole