{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

foto : unsplash / Galina G      Marss on retrograadis. Uraa...

foto : unsplash / Galina G

 

 

 Marss on retrograadis. Uraan on väga heas konjunktsioonis ja toob sulle ilusaid hetki kaasa tänasesse päeva. Usalda iseennast ja oma õnne. Planeedid toovad sulle täna palju õnne, haara kõikidest headest võimalustest kinni.


Armastus

Sul võib tekkida tunne, et asjad on nagu korras aga ei lähe nii nagu peaks. Mis oleks, kui sa kuulaksid omaenda südant, selle asemel, et teiste nõuannete järgi teha? Sina tead ise kõige paremini, mida ja kuidas sa tegema peaksid. Võta ise otsuseid vastu ja ära lase teistel seda enda eest teha.


Töö

Ära unusta, et koos teistega tööd tehes suudad sa rohkem. Ja tänu sellele, kui sa küsid teiste abi, võid sa lõpetada mitu head projekti, mille kallal sa oled pusinud viimasel ajal. Ühtsuses peitub jõud. 

 

 


Tervis

Selleks, et oma teadmistejanu rahuldada, ei ole midagi paremat lugemisest. Lugemine aitab sul keskenduda ja midagi uut õppida. Täna tahad sa ilmselt hoopis koju jääda, seega tee endale kuuma teed ja loe head raamatut. Nii saad sa nädalastressist välja puhata.


Raha

Merkuur sulle praegu midagi head ei too, katsu olla kokkuhoidlikum. Ära osta asju, mida sa ei vaja. Oota paremad ajad ära.


Väike nõuanne: ära unusta abi küsida vajaduse korral

Kommentaare ei ole