Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Lugeja mure : "Ma armastan kedagi teist ja olen tema pärast valmis oma meest maha jätma"

  foto : unsplash / Volkan Olmez    "Ma olen oma meheg...

 

foto : unsplash / Volkan Olmez

 

 "Ma olen oma mehega koos juba üle 25 aasta olnud, lapsed on suured juba, osad oma elu peal. Umbes aasta tagasi kohtusin ma ühe mehega Tinderis. Vahetasime sõnumeid alguses nagu ikka. Siis saime kokku ka. Ta on tõesti väga tore mees, mulle meeldis ta kohe alguses, oma mehega ma ei hakka võrdlemagi, seda huvitab ainult see, et saaks soolaliha ja õlut. Ma olen valmis selle teise mehe pärast isegi oma mehe maha jätma ja alustama uut elu. Eks ma taha ka olla õnnelik. 

Aga ma ei tea, mis tema sellest arvab. Praegu suhtleme me küll, rohkem telefoni kaudu aga saame ka kokku. Mitte siin, kus mina elan, eks ma olen sõitnud tema pärast autoga pikki maid maha, et saaks natuke koos olla. 

Ainult, et sellel sügisel käis ta sõpradega reisil ja minu jaoks oli imelik, et ta nii vähe mulle selle aja jooksul kirjutas. Sellest ajast ma ausalt tunnistan, et me kohtume vähem, ta leiab tihti mingi imeliku vabanduse. 

Aga ma ei saa teda oma peast välja. Ma igatsen tema kallistuste järgi. Alguses saime me palju rohkem kokku, ta oli palju rahulikum ja ma nägin, et ta ise otsis võimalusi, et me saaksime koos olla ja ta ise kirjutas mulle isegi öösel. 

 

 

Ta tõi mulle lilli. Oma mees ei hooli, mis siin veel lilledest rääkida.

Aga see teine, kohe hakkas rääkima, et ma olen see, keda ta on otsinud. Et ta ei saa ilma minuta enam elada. Meie vestlused olid alati väga meeldivad, see mulle meeldiski tema juures, et temaga sai rääkida kõigest. 

Ma ei saa aru, miks ta niimoodi muutus peale seda reisi? Miks ta enne oli teistsugune ja tundis minu vastu rohkem huvi? Tahtis ju ise kokku saada. Ma olen katsunud temaga sellest rääkida aga ta pöörab kõik naljaks ja ütleb, et ma kujutan endale ette. 

Ma nutan iga päev, ta on mulle nii kallis, ma ei taha enam elada, peaasi, et ei peaks enam kannatama. Ma kujutan endale igasuguseid asju ette, mis ta võib teha ja kellega ta võib olla.  Mida ma tegema peaksin? Kuidas ma saaksin teda tagasi? "

Kommentaare ei ole