{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 aastat nooremaks, tänu ühele lihtsale nipile

  foto : unspalsh / Shari Sirotnak   Ära muretse, me ei hak...

 

foto : unspalsh / Shari Sirotnak

 

Ära muretse, me ei hakka sulle ütlema, et sa pead ilukirurgi juurde minema või ostma kalleid hooldusvahendeid. Sa pead lihtsalt õppima oma juukseid nii sättima, et tänu oma soengule näed sa noorem välja.

Tuhmid ja elutud juuksed lisavad aastaid su välimusele juurde. Teatud vanuses ei saa sa lihtsalt imedele ootama jääda, vaid pead hakkama enda ja oma välimuse eest rohkem hoolitsema. Kui sa tahad noorem välja näha, pead sa vaatama, kuidas sa end meigid ja millist soengut sa kannad. Kõik naised +40, +50 ja + 60  aastates, kes tahavad nooruslikumad välja näha, peaksid teadma neid nippe, mis aitavad välja näha oma aastatest noorem.

Vale juuksevärv või halvasti hooldatud juuksed võivad muuta inimest palju vanemaks, täpselt nii nagu vale meik võib muuta inimest oma aastatest vanemaks. 

TikTok'is soovitab professionaalne juuksur Brad Mondo ühte väga lihtsalt nippi, mis aitab välja näha 10 aastat noorem tänu ühele sõrmeliigutusele. Lihtne nagu lapsemäng. 

 

 


Soeng, mis aitab muuta nägu saledamaks ja nooremaks

Selleks, et teha endale sellist soengut, mis muudab sind nooruslikumaks, ei pea sa olema isegi tippjuuksur. Igaüks võib seda kodus ise järgi proovida. Tänu Brad Mondo soovitustele võid ka sina näha oma aastatest palju noorem välja.  

 

Millise nipiga on tegu? 

Tegemist on laineliste lokkidega, mis raamistavad nägu. Spetsialisti sõnul tuleb suunata lokitangidega juuksesalk näo poolt väljapoole, mitte näo poole. Keerates lokke suunaga väljapoole nägu, jätab see loomuliku mulje, sest lokk võtab näokontuuriga sama kuju ja tekib optiline illusioon, mille tõttu jääb mulje nagu nägu oleks saledam. 

Ja polegi vaja mingit erilist meiki, et muuta oma nägu nooremaks. Sul on vaja ainult lokitange või sirgendajat, võta juuksesalk ja suuna tangidega lokid väljapoole nägu. Ära unusta kaitsta oma juukseid eelnevalt kuumakaitsega, et mitte juukseid ära rikkuda.


@bradmondonyc A slight difference in the technic can make a huge difference #flatironcurls #howtocurlyourhair #snatchedface ♬ original sound - Brad Mondo

Kommentaare ei ole