{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas oma juukseid kiiremini kasvama panna - Nipid, mis annavad kiireid tulemusi!

Foto : unsplash / Valerie Elash      Kui sina unistad pikka...

Foto : unsplash / Valerie Elash

 

 

 Kui sina unistad pikkadest ja ilusatest juustest, siis meil on sulle lahendus! 

Jah, on täiesti võimalik panna oma juuksed kiiremini kasvama ja seda tänu erinevatele õlidele, hooldusvahenditele ja õige toitumise. Täna me avaldame sulle pikkade juuste saladuse!

Juuksed kasvavad keskmiselt 1 - 1,5 cm kuus, mõnel õnnelikul lausa 3 cm kuus. Paljude jaoks on see liiga pikk aeg, seega kui sa tahad, et su juuksed kiiremini kasvaksid, siis loe läbi järgmised nõuanded, mis kiirendavad juuste kasvu ja lisavad tihedust. 

 

Juuste koorimine

Jah, see on täiesti olemas ja isegi soovitatav selleks, et kiirendada juuste kasvu ning puhastada peanahka mustusest. Juukseid tuleks koorida enne pesemist ning teha seda märgadele juustele. Peale koorimist masseerida juukseid juustekasvu stimuleerimiseks. Juustekoorija valmistamiseks koduste vahenditega võta paar sl oliiviõli ning lisa paar sl peensoola. Määri peanahale ja masseeri õrnalt. Seejärel loputa. Teine võimalus on koorida kohvipaksuga, mis sobib ideaalselt tumedatele juustele. Kohvipaksuga koorimine sobib juustele, näole ja kehale. Suhkruga, mis omab kaitsvat ja taastavat toimet. Sool ei ole soovitatav tundlikule nahale. Lisada võib mett või Agaavi siirupit, mis puhastab ja niisutab samaaegselt. Aloe vera või linageeli või siis taimeõli. 

 

 

 

 


Shikakai juuksemask

Shikakai pulber paneb juukseid kiiremini kasvama. See Indiast pärit pulber sisaldab rikkalikult taimseid saponiine, mis stimuleerib peanahka ja eemaldab liigse rasu. Maski valmistamiseks tuleb segada Shikakai pulbrit sooja veega kuni ühtlase massi moodustumiseni. Sa võid lisada mett või Aloe geeli. Määri segu juustele ja juukseotstele, lase seista tund või 2 ning kata juuksed selleks ajaks toidukilega, et juukseid soojas hoida. Seejärel loputa ja vajadusel pese balsamiga. 


Rosmariini / rohelise tee hooldusvahend

Rsomariin tugevdab juuksesibulaid ja annab juustele vajalikke toitaineid, mis stimuleerivad juuste kasvu ning kiirendavad uute juukserakkude teket. Roheline tee pärsib ka sellise hormooni nagu dihüdrotestosterooni moodustumist, mis aeglustab juuste kasvu. Selleks, et muuta oma juukseid tugevamaks, niisuta kord päevas juuksejuuri rohelise tee või rosmariiniteega. Kui see peaks muutma juukseid rasvasemaks, siis kasuta ainult kord iga 3 päeva tagant. 


Ingverimahl

Ingverimahlaga peanaha määrimine aitab parandada vereringet juuksesibula piirkonnas, mis omakorda paneb juuksed kasvama ja muudab nad tugevamaks. Mikserda ingver püreeks või pressi mahlaks. Mahepoodides on saada ka valmis ingveri mahla, mida võib otse määrida peanahale. Määri hoolikalt peanahale ja lase seista tund aega. Kui sa tunned kipitust sellel ajal, siis on see täiesti normaalne, kindlasti ei tohiks mahl aga tekitada põletusega sarnanevat valu. Seejärel pese juuksed Å¡ampooniga. Tee ingverimahla kuuri määrides mahla 2 korda nädalas peanahale, kõige rohkem 2 - 3 nädala jooksul. 

 

 

 

 

Hoia pead all

See meetod aitab kiirendada juuste kasvu. Selle jaoks tuleb sul voodisse heita nii, et pea jääb üle voodiääre ning kallutada pead allapoole. Ära jää sellisesse asendisse üle 4-5 minuti! Nii pead hoides koguneb verejooks pähe, samal ajal võid sa näiteks ise pead masseerida, et parandada mikro-vereringet. Soovitatav on teha seda harjutust  nädala aja jooksul kord päevas. Hoidu selle harjutuse tegemisest, kui sul peaks olema probleeme vereringe, kõrvavalu, silma võrkkesta või südamega. 


Kookose-, riitsinuse- ning sinepiõli

See on kõige parem kokteil, mis paneb su juuksed kiiremini kasvama ja soodustab uute juuste kasvu. Kanna õlisegu juustejuurtele enne juuste pesemist ning masseeri juukseid mitme minuti jooksul, et õli paremini imenduks. Sa võid määrida õli ka juustele terves pikkuses. Lase seista 1 - 3 tundi ja seejärel pese juuksed. 


Siidist padjapüür

Terved juuksed kasvavad rutem. Selleks, et oma juukseid kaitsta, et nad sassi ei läheks ja oleksid säravad, vali siidist padjapüür. Nii ei lähe juuksed nii kiiresti katki ja on tervemad. 


Lõika juukseid

Juuksed kasvavad ainult siis, kui nad on hea tervise juures. Selleks, et sul ei oleks katkiseid juukseid ja et nad kasvaksid rutem, on soovitatav neid regulaarselt lõigata. Piisab mõnest sentimeetrist, et tagada hea pikkus. 


Võta toidulisandeid

Mitmed erinevad toidulisandid aitavad kiirendada juuste kasvu, muutes neid samaaegselt tugevamaks ja säravamaks. Proovi järele.



 

 


Kommentaare ei ole