{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

foto  unsplash      Jupiter on Jääras, Merkuuri retrograad ...

foto  unsplash

 

 

 Jupiter on Jääras, Merkuuri retrograad on algamas Kaljukitses. See aasta peaks sinu jaoks hästi lõppema. Uraan on Sõnnis ja toob sulle julgust viia oma plaane ellu. Ãœhtegi probleemi ei tohiks tekkida. Ära unusta teha selle aasta kokkuvõtet, et vaadata üle, mida sa saaksid järgmisel aastal paremini teha. Uue aasta alguses on Kuu Sõnni märgis ja olles harmoonilises aspektis sinu märgiga toob sulle rahaõnne kaasa. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. 


Armastus

See nädal võib sind heas mõttes üllatada. Kui sul oli juba pikemat aega tunne, et sa olid nagu nähtamatuks muutunud, siis võib see nädal tõestada vastupidist. Kui sa oled vallaline, võid sa just nüüd lähipäevil kohtuda õige inimesega. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võid sa ise midagi organiseerida, et muuta oma suhet paremaks.

 

 

 

Töö

Sa oled otsinud juba pikemat aega võimalusi ja paremaid pakkumisi ning oled hakanud vaikselt meelt heitma juba. Ometi on sul olemas vajalikud oskused ja teadmised. Aga alati on miski, mis ei lähe. Valmista oma vaim ette, sest see nädal võib tuua su ellu oodatud muutusi. Mitmed head võimalused, mis sellel nädalal tekivad, võivad sul aidata leida ja saada oma unistuste töökohta.

 

Tervis

Su kehaline vorm on seotud su vaimse tervisega ja praegusel hetkel võib õigusega öelda, et sa oled vaimselt kurnatud. Sul on nii palju tegemisi ja toimetusi, üks töö ajab teist taga ja sa ei leia aega iseendale. Katsu siiski puhata iga päev.


Kommentaare ei ole