{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas hoiduda kaalutõusust peale 50ndaid eluaastaid talvisel perioodil

  foto : unsplash / Genessa Panainte   Tegemist on heade so...

 

foto : unsplash / Genessa Panainte

 

Tegemist on heade soovitustega, mida kõik võiksid järele proovida sõltumata vanusest. Muidugi +50 eluaastates muutuvad need nõuanded juba vajalikumaks, sest paratamatult hakkab ainevahetus aeglasemaks muutuma ja kilod hakkavad kuhjuma hoolimata kõikidest sinu pingutustest. Midagi väga rasket ja ülejõu käivat siin ei ole, tuleb lihtsalt leida tasakaal söömise ja liikumise vahel. Nii lihtne see ongi. Mitte süüa üle ja nii, et vats vappub ja enam midagi sisse ei mahu. Süüa teadlikumalt ja tunda, kui kõht on täis, siis enam ei söö. Näljutada ka ennast ei tohi, keha jätab kõik meelde, lülitab end näljarežiimile ja hakkab kõrvale panema rasvavarudesse toitu mustadeks päevadeks. 

 

 


Hoolitse enda eest ja naudi elu

Maga piisavalt aga mitte liiga palju. Pikk põõnamine ei ole ka hea. Söö korralikult aga ära söö piparkooke söögiaegade vahel. Piira soola tarbimist. Tee rohkem sporti. Kõik see aitab sul hoida oma kehakaalu normis. 

Ja muuta oma tervist paremaks, olla paremas vormis ning muuda oma keha ilusamaks. Just nii lihtne see ongi.

Mida vanemaks sa saad, seda vähem katsu oma toitudesse soola panna. Proovi keha puhastavaid suppe ja smuutisid, mis aitavad su mürkainetest vabaneda ja panevad kaalu liikuma. Ja ära unusta ka talvel tuleb vett juua ehkki keha sellest ise sageli märku ei anna. Aga vee joomine on vajalik, et kaalu juurde ei tekiks ja et su nahk oleks ilus ning särav.

Kommentaare ei ole