{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule detsembri keskpaik kõige parem?

foto : unsplash / Tony Ross     Ja ongi see aasta läbi saam...

foto : unsplash / Tony Ross

 

 

Ja ongi see aasta läbi saamas. Detsembrikuu on juba poole peale jõudnud. Kui osade tähemärkide jaoks on planeetidel häid uudiseid varuks selle aasta lõpuks, siis teised peavad olema ettevaatlikumad, sest kõik ei mahu marjamaale ja osad peavad jääma karjamaale. Need on need tähemärgid, kes peavad oma vaimu valmis panema ootamatuteks sündmusteks, sest võib  juhtuda, et enne pühi jäävad nad tugevasse nohusse või kaovad jõulukingid kuhugi ära või libisevad nad väljas kõndides ja kukuvad käpuli. Või lükkab kass jõulukuuse ümber. Kõike võib juhtuda. Aga kui midagi peakski juhtuma, siis on alati võimalik öelda, et planeetide seis oli halb. Ajage kõik oma probleemid planeetide kaela, nii on kõige lihtsam. Vähemalt on, keda süüdistada oma õnnetustes. 


Mida planeetidel meile varuks on detsembrikuu kolmandal nädalal? 

Astroloogiliselt rääkides  on meid ees ootamas sportlik nädal. Suured muutused on meie peade kohal taevas aset leidmas, kõigepealt on Amburite hooaeg tasapisi lõppemas ning Kaljukitsede oma kindlalt algamas. Sa ei saa aru, mida see tähendab? Tõlkes tähendab see seda, et liigne rahaloopimise ja kulutamise tuhin peaks vaikselt mööda minema hakkama ja aeg on püksirihma koomale tõmmata. Kui kõikidele Kaljukitsedele ja tema maamärkidest sõpradele meeldib selline asjade seis väga (Sõnn ja Neitsi), siis kõik ei jaga sama mõttemaailma. Seda enam, et sellega pole veel sekeldused läbi saanud: kardetud Merkuuri retrograad on jälle algamas. Ametlikult hakkab Merkuuri retrograad alles 29. detsembril aga tegelikult liigub Merkuur retrograadselt juba 12. detsembrist saadik. 




Milliste tähemärkide esindajate jaoks tuleb detsembrikuu keskpaik keerulisem? 

 

Jäär peab sellel nädalal käised üles käärima

Aasta lõpus tekib kiusatusi rohkem, kui kunagi varem. Jupiter on jõudmas taas Jäära märki peale väikest vahepausi Kalade märgis. Planeedid soovitavad Jääral käised üles käärida ja viia oma eesmärgid ellu, mitte istuda ja oodata, et kõik talle kandikul kätte tuuakse. Marss on ikka veel retrograadis Kaksikute märgis ja selle tõttu on palju lihtsam rääkida, kui teha. Marsi rertrograad tähendab aga seda, et Jäär peab kannatlikkust varuma (see aga Jäärale ei meeldi sugugi), sest kõik ei pruugi minna tema soovide kohaselt. Selleks, et ta saaks Jupiteri heast energiast kasu, peab Jäär õppima hakkama saama sellega, mis tal on. Sihikindlusest ja järjepidevusest tal õnneks puudust ei tule ja tema tugevat vaimu ei murra mitte miski. 



 

Vähi märgi esindajad peavad sellel nädalal puhkama

On neid, kes on lihtsalt suurema südamega, kui teised. Kes annavad endast absoluutselt kõik teistele  - oma viimase särgi annaksid nad ka ära, kui neil vaid oleks see võimalus. Nad annavad oma aega, tähelepanu, soovitusi, headust, südamesoojust ja piparkooke. Aga niimoodi muudkui helde käega aina jagades, võib ta iseennast ja oma isiklikke vajadusi seejuures ära unustada. Alati see nii ei lähe, kulla Vähike, aga sellel nädalal võib see nii minna. Vähi märgi esindajale meeldib jõuluaeg üle kõige, köök on siis tema isiklik  valdus, kuhu ta kedagi teist ei luba ja mis puutub pühaderoogade valmistamisse, siis ei usalda ta seda kellelegi teisele. Taignarull käes, ei lase ta kedagi üle köögi läve. Põll on tal raudrüü eest ja väsimuse üle ta ei kurda. Aga väsimus murrab ka kõige vägevama mehe varem või hiljem maha. Vähk peab endale tunnistama, et kõike ta ei suuda ära teha isegi parema tahtmise korral. Talle meeldib küll pühadeaeg väga ja ta tahaks, et kõik oleks tema kontrolli all. Aga soovides kogu aeg, et kõik oleks võimalikult hästi, võib ta end täiesti ära kurnata. Kõige tähtsam on ajada läbi nii lihtsalt, kui võimalik. Ta ei pea valmistama  tervele külale piparkooke, ta peab tegema lihtsalt ühe lõunauinaku.

 

 


Mõned takistused võivad tulla Kaljukitse ellu

Sodiaagimärkide seas tegelevad enamik tähemärke oma isiklike asjadega ja teised jällegi teiste asjadega. Nende seas, kes toovad ettekäändeks oma suurt soovi teisi aidata, on kindlasti Vähi märgi esindajad, kellest oli ülevalpool juba juttu aga samuti kuuluvad Kaalud sellesse gruppi. Mis on Kaalude kõige suurem soov? Teha kõik inimesed õnnelikuks ja olla kõikide poolt armastatud. Kui Kaalude kõige kallim planeet Veenus on Kaljukitse märgis, siis Kaalude jaoks ei too see kaasa kõige paremaid uudiseid. Nemad tahavad teha kõike nii hästi, kui võimalik, näidata teiste vastu üles tähelepanu ja hoolt, siis Kaljukitse pragmaatilisus võib ta täiesti segadusse viia. Ja selle tõttu on Kaalusid ees ootamas natuke keerulisem nädal. Kõikide märkide järgi võtab ta kõike südamesse, mis sellel nädalal toimub. Ta võib hakata tegema sääsest elevanti ja tormi veeklaasis. Selle tõttu oleks hea, kui ta hoiaks üldse eemale neist, kes ei paista silma oma taktitundelisuse poolest. Ta peab laskma lahti sellest, mida ta kontrollida ei saa. Ja ta peab aru saama, et keegi ei hakka tema peale viha pidama, kui jõululauas lähebki sugulaste vahel vaidluseks, lõppude lõpuks on ka tema ainult inimene, mitte vahekohtunik.


 

 

 

Kommentaare ei ole