{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste sodiaagimärkide esindajatele meeldivad jõulud kõige rohkem?

  foto : unsplash / Roberto Nickson Neid tähemärke, kes naud...

 

foto : unsplash / Roberto Nickson

Neid tähemärke, kes naudivad üle kõige pühadeaega, on tervelt kolm. Kolmekesi käsikäes lähevad nad jõululaule ümisedes ja punaseid jõulukampsuneid kandes pühadele vastu. Nad nautivad iga hetke, imetlevad rõõmsaid inimesi, söövad mandariine ja joovad glögi. Igast hetkest saab ilus mälestus. Igas hetkes on midagi imelist. Nende kodu on juba kaunistatud. 

Millistest tähemärkidest käib jutt? (Väike vihje tegemist ei ole Kaljukitsedega, kes on sündinud kõikide märkide järgi valel aastaajal).

 


Sõnn : kingitrall on alanud

Sõnnile meeldib kõik, mis on ilus ja aastalõpupühad on just see aeg, mis on Sõnnile väga südamelähedane. Ainuke probleem seisneb selles, et ta ei oska piiri pidada ja läheb kingituste tegemisega liiale. Sõnn peab kinni traditsioonidest ja selle tõttu tahab ta, et kõik oleks nii nagu kord ja kohus. Laud peab olema lookas pühade ajal, toidust ei tohi puudust tulla, kindlasti peavad laual olema traditsioonilised verivorstid ja hapukapsas. Sõnn tahab tunda rõõmu pühadeajast nii palju, kui võimalik. 


Ambur : peaasi, et söömise ja joomisega liiale ei läheks

Ka Amburile meeldib elu nautida. Amburiga on see mure ainult, et ta ei saa ennast pidama, kui ta kord sööma asub. Pühad meeldivadki talle sellepärast, et siis saab jälle midagi head süüa. Lookas laud on tema unistuste tipp, üle kõige meeldib talle idee heast seltskonnast pühadelaua taga, kust ta saab oma kahemõttelisi nalju jälle teha. Tänu oma heale söögiisule ei kanna Ambur kitsaid ja liibuvaid riideid jõulude ajal selga panema, ruumi peab ka jätma söömiseks. Aga ega Ambur midagi ei kahetse ka. Uuel aastal võtab ta end jälle käsile.

 

 

Kalad : harras jõuluaeg ajab Kalakese nutma

Eelmistest jõuludest saadik on Kalad oodanud seda aega. Nagu väike laps, ootab ka tema põksuva südamega pühadeaega. Jõulud on tema jaoks imede aeg, mil kõik on võimalik. Kingitused ja pühadetoit on kõrvalised asjad, mis teda üldse ei huvita, kõige tähtsam on pühadega kaasaskäiv meeleolu, mis liigutab Kalakese õrna hinge. Jõulude aeg, võimalus olla koos lähedaste inimestega ja laulda koos Püha öö laulu - see on see, mille järgi ta igatseb. Ta on oma kodu juba ammu ära kaunistanud. Hommikust hilisõhtuni kuulab ta jõululaule (kõige rohkem George Michael "Last Christmas", mida ta ümiseb terve päeva jooksul). Ja kui ta mõnikord õhtul ära kaob, siis selleks, et valada natuke pisaraid, sest see kõik on lihtsalt nii liigutav. Ta on nii tänulik kõige pärast, mõteldes oma lähedastele, kes teda teises toas ootavad. Ja tänulik nendele võõrastele, keda ta tänaval kohtas ja mis siis, et üks neist oli koer, kelle ta külla kutsus. 


Miks nad sellised on? Nende sõnul on elu nii lühike ja keegi ei tea ju, kui palju jõule meil veel ees on. Isegi, kui see pole just kõige rõõmustavam väljavaade, ei ole siiski põhjust muretsemiseks, parem on tunda rõõmu pühadeajast.

Kommentaare ei ole