{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuuri retrograad algab Kaljukitse märgis

  foto : unsplash / NASA   Aeg on oma prioriteedid paika pa...

 

foto : unsplash / NASA

 

Aeg on oma prioriteedid paika panna. Selle aasta viimasel päeval algab kurikuulus Merkuuri retrograad. Miks me sellest nii palju räägime? Sest tavaliselt toob see kaasa terve hunniku sekeldusi ja pahandust. Merkuur liigub retrograadselt mitu korda aastas, tuues kaasa meie igapäevasesse ellu kaost ja segadust, hoolitsedes sel viisil, et meil päris igav ei hakkaks. See on ka hea põhjus, miks paljud süüdistavad Merkuuri kõikides oma viperustes ja olgem ausad, ilma selleta võiks elu tõesti liiga igavaks minna. Ja kolmandaks ei maksa Merkuuri retrograadi nüüd küll karta, otse vastupidi, tegemist on hoopis hea võimalusega.


Mida see Merkuuri retrograad endast õieti tähendab? 

Alustame otsast peale. Astroloogid peavad Merkuuri suhtlemise ja tarkuse planeediks. Merkuur on tähtede sõnumitooja, aidates meil teisi inimesi paremini mõista ja teistega paremini suhelda. Kolm korda aastas (iga 88 päeva järel), muudab Merkuur liikumissuunda. Merkuur suundub orbiidile, olles seega Maale kõige lähemal ning tekitades mulje nagu hakkaks ta tagurpidi liikuma. Ja see ongi see kurikuulus retrograad, mis võibki põhjustada sekeldusi. Tegelikult on tegemist küll kõigest optilise illusiooniga siit Maa pealt vaadatuna. Astroloogide sõnul on aga kindel see, et Merkuuri retrograadi ajal võib palju ootamatuid üllatusiaset leida.



Näiteks võib mõni su eks korraga välja ilmuda ja endast elumärki anda. Mitmed möödarääkimised ja arusaamatused võivad aset leida teistega suheldes. Asjad võivad ära kaduda täiesti ootamatul ja üllataval moel. Dokumendid võivad kaduma minna. Olmetehnika võib katki minna. See võib olla segadust tekitav ja tunduda hirmutav aga tegelikult on Merkuuri retrograad astroloogide sõnul hea võimalus muutuda paremaks ja tugevamaks. Pannes meid keeruliste olukordade ette, aitab Merkuur meil näha, millised valdkonnad meie elus vajavad ümber organiseerimist. Merkuuri retrograadi ajal tuleb paratamatult aeg maha võtta ja vaadata üle, millised on su plaanid ja suunad. Kui sa ise seda ei tee, teevad seda planeedid sinu asemel, tuues su ellu takistusi ja viivitusi.

 

Kui kaua Merkuuri retrograad kestab? 

Nagu öeldud, liigub Merkuur retrograadselt kolm korda aastas ja keskmiselt kuu aega. Tavaliselt on aga nii, et Merkuur algab retrogdraadset liikumist ametlikust tähtajast mõni nädal varem ja lõpetab hiljem. Nagu võtaks ta hoo sisse. See ongi tegelikult kõige suurem probleem, sest need nädalad enne ja peale ametlikku retrograadi algust ja lõppu on kõige tugevamad. . Seega sellel aastal algas Merkuuri retrograadne liikumine juba 15. detsembri paiku ja lõppeb järgmise aasta 30. jaanuaril ehkki ametlik kuupäev on 30. detsember kuni 19. jaanuar. Kui sa tunned aga juba väsimust, siis ära muretse, meiega on sama lugu, sest Merkuuri energia annab endast juba tunda.  

 

 

Milline on Merkuuri retrograadi mõju Kaljukitse märgis?

Kaljukits on töökas ja töökas tähemärk. Kui Merkuur on retrograadis Kaljukitse märgis, paneb see meid mõtlema, kuidas viia oma eesmärke ja plaane ellu. Tõenäoliselt hakkame me järgnevatel nädalatel vaatama, kuidas kõige paremini kindlustada oma tulevikku. Kuidas organiseerida oma elu paremini. Merkuur Kaljukitses toob meid ka maa peale tagasi peale pühade perioodi. Leidma uusi väljakutseid ja võimalusi. Kus sa oma eluga oled? Millises suunas sa liigud? Kui rahul sa oma praeguse eluga oled? Kas sa teed tööd, mis sulle meeldib ja mis sind motiveerib? Mida sa saaksid oma elus muuta paremaks? Kui sa hakkad otsima uusi võimalusi, siis sa leiad, mida otsid. Alati on teisi võimalusi ja teisi teid. Merkuuri retrograad näitab sulle suuna kätte.

                        

Kommentaare ei ole